koniu38 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 witam mam pytanie cz ktos probował kiedys założyc sobie do auta elektryczne szyby bo ja nie mam na wyposazeniu a troche tego mi brakuje pozdrawiam Poprawiłem temat. Nie zapominaj o prawidłowym nazywaniu. [spedyt]
slaw86 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 kolego nie ten dział to po pierwsze, a po drugie standard z przodu (chyba ze sie mylę ) albo ze chodzi ci o tylne drzwi
krzyniek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 kolego nie ten dział to po pierwsze, a po drugie standard z przodu (chyba ze sie mylę ) albo ze chodzi ci o tylne drzwi mylisz się, to nie standard
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 korbki z przodu w B5? szperaj na allegro, potrzebujesz silniczki napedu szyb, podlokietnik, konsolke sterowania szybami. no i jezeli niechcialbys sladow po korbkach to tapicerki drzwi.
maku211 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 kolego nie ten dział to po pierwsze, a po drugie standard z przodu (chyba ze sie mylę ) albo ze chodzi ci o tylne drzwi ja tez nie mam elektryki:( ale to juz niedlugo sie zmieni jak skapletuje czesci robie zdjecia i wystawie na forum
demoralizator Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 koledzy mam ori przekaźnik sterujący z wiązką i kostkami mogę udostępnić za symboliczną opłatą tylko od drzwi pasarzera mam przeciętą instalacje i pare cm krótsze kabelki ale to przez nieuwagę ciapłem
EndriuGiz Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 ja zrobicie te elektryczne szybki to podajcie kosztorys ile was to wyniesie bo ja niemam elektryki z tylu a przydala by mi sie :drool:
maku211 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 koledzy mam ori przekaźnik sterujący z wiązką i kostkami mogę udostępnić za symboliczną opłatą tylko od drzwi pasarzera mam przeciętą instalacje i pare cm krótsze kabelki ale to przez nieuwagę ciapłem kolego napisz na pw ile za to chcesz
grippen Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 witam ja robiłem u siebie pół roku temu tylko nie na oryginałach tylko kupowałem na allegro uniwersalne i powiem że super chodzą komplet na cztery drzwi wyniosło mnie około 340 zł podnośniki + 150 zł rączki na 4 drzwi z przyciskami ori do A4 i wszystko śmiga super elektrykę sam robiłem tylko widać zaślepki po korbkach ale zawsze można tapicerkę zmienić i jak ori będzie wyglądać masz w dziale moja A4 jest moja A4 i są tam zdjęcia jak to wygląda tapicerka z tymi zaślepkami
pox Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nie chce zakładać nowego tematu, więc dołacze się do tego. Zastanawiam się nad instalacją elektrycznych szyb w tylnych drzwiach. Z tego co znalazłem w ETCE to silniczki mają oznaczenia: 8D0 959 801 E - strona lewa 8D0 959 802 E - strona prawa powiedzcie, czy trzeba zmieniać też cały podnośnik? czy wystarczy dokupić tylko silniczek i zastąpić korbkę.
Musashi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 wystarczy silniczek. ale zostanie dziura w tapicerce...
koniu38 Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 chłopaki dzieki wielkie juz wiem na czym stoje jak uzbieram kaske to pororobie ale chciałbym jeszcze zeby mi ktos dokładnie napisał lub powiedział gdzie moge znalesc dokładną instrukcje krok po kroku co robić i co potrzebuje
Rekomendowane odpowiedzi