Gość czarogo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam kolegów mam mały problem ale może ktoś coś wymyśli. Po wyłączeniu kontrolki pasów jakimś dziwnym trafem zanikły sygnały dźwiękowe w tablicy ... sygnalizacja włączonych świateł, sygnały pod tytułem rezerwa paliwa, niski poziom płynu itd. Zero fonii. Może ktoś ma jakiś pomysł bo mi się skończyły :-(
Onkel Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Nie ten dział. Próbowałeś włączyć z powrotem kontrolkę pasów??
Gość czarogo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Nie próbowałem powiedz mi jak to sprawdzić ... [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 08:48_________________________________________________ a w outputtest slychac go ? Jak to sprawdzić bo nie mam pomysłu ???
Gość czarogo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wszystko pięknie tylko jaki program, który sterownik ???
mich65 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Padł brzęczyk w zegarach. W dziale elektrycznym można o tym znaleźć. Mi się podoba ta usterka Cisza i spokój
Rekomendowane odpowiedzi