Piterex Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Chcemy się wybrać z dziewczyną w góry i nauczyć się w końcu jeździć na nartach. Czy mógłby ktoś polecić jakąś fajną miejscówkę (Polska, Słowacja) na weekend w rozsądnej cenie? Przydałaby się przy stoku wypożyczalnia sprzętu bo swojego jeszcze nie mam. Szukam po necie cały dzień i nie moge się zdecydować.
Piterex Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Macie może jakiś konkretny namiar na hotel, pensjonat, kwaterę ???
Piterex Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Macie może jakiś konkretny namiar na hotel, pensjonat, kwaterę ??? Sama też szukam, miałam kiedyś coś do Białki, ale takie nie bardzo było, nie ma co polecać No właśnie bo pojechać i męczyć się w jakiejś dziurze , która w necie wygląda na nie wiadomo co - to nie bardzo
Gość Murzyn Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 sprawa wyglada tak - szukasz na necie, wszystko zajete, chore ceny, jakosc bidna. Jedziesz w ciemno - pochodzisz po 3 domach i wybierzesz cos kultur. Ja polecam zawoje, pilsko - do jazdy bardziej do lansu zakopiec, krynice bialdka jest ni w p ni w oko
maku211 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 ja polecam Krynice - 2 rozne wyciagi 1) jaworzyna - http://www.jaworzynakrynicka.pl/index_flash.php 2) azoty slotwiny - http://www.narty.pl/index.php?id=324 duzo miejsc noclegowych - mozna trafic tanio w okolicznych wioskach tez jest pare wyciagow do nauki
Gość Murzyn Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 bukowina to chyba zeby na jabluszku pojezdzic Widoki rewwelacja, stoki zenua
podecho Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Walim , Rzeczka koło Wałbrzycha tutaj można pośmigać całkiem dobrze na nartach a kwater i pensjonatów trochę jest także nie ma sie czego obawiać nocleg to około 40/30 zł karnety na zjazdy to około 20/40 zł no i wypożyczenie nart... ale tego nie wiem osiadam swój sprzęt od zawsze także nie wypożyczam. jeśli będzie śnieg to polecam nasze górki
Hincó Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mi sie podoba Szyndzielnia, Małe ciche też fajne ;]
chila Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 polecam Karpacz super stoki z wypożyczalnią sprzętu i wiele innych atrakcji i miejsc do zwiedzania !
Gość trueogre Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja też jechałbym w ciemno, pełno jest pokoi do wynajęcia wszędzie (jeżdżę co tydzień na nartki) więc na pewno coś znajdziesz. Wypozyczalnie są prawie przy każdym stoku więc z tym nie będzie problemu. A gdzie się uczyć ? Na pewno nie na kasprowym :gwizdanie:
Michas Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 ja zdecydowanie polecam jaworzyne krynicką, dla mnie rewelacja... najdłuższa trasa w polsce 2600m , gondolki 6 osobowe, zdązysz wysiąść i wsiąść i niczym po plecach nie dostaniesz , spory wybór tras, bardzo fajnie sie jezdzilo.... wyjezdzasz na sama gore i potem mozesz wybrac gorke gdzie sie nauczysz jezdzic, a potem na maxa na dół , bialka tatrzańska i tego typu podróbki na które wcześniej jeździłem wykreśliłem z mojego notatnika hehe....
Piterex Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dzięki wielkie, już wiem gdzie się mniej więcej kierować. Będzie kilka miejscówek do objechania... :th:
Rekomendowane odpowiedzi