Ajmax Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam W mojej niuni odkleiła się dosyć dziwnie tapicerka przy poduszce od pasażera,czy ktoś z was miał podobne wady i mam pytanie czym najlepiej to skleić? Uploaded with ImageShack.us
bzyku18_23 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Może klejem z technicola 2 składnikowy do plastiku. Myślę że powinien pomóc.
Kolkov Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 tylko uważaj żebyś nie zakleił poduszki swoją drogą to częsty przypadek w przedliftach, przy słupkach, przy przedniej szybie widzę, że też Ci odłazi decha...
Reggi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 tylko uważaj żebyś nie zakleił poduszki swoją drogą to częsty przypadek w przedliftach, przy słupkach, przy przedniej szybie widzę, że też Ci odłazi decha... To jest częsty przypadek prawie w każdej Audi z tych lat. U mnie też gdzie nie gdzie się podniosło
Adam.S Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 W moim wozie też odchodzi przy słupkach i szybie ale nic nie robie bo może być jeszcze gorzej
Kolkov Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 W moim wozie też odchodzi przy słupkach i szybie ale nic nie robie bo może być jeszcze gorzej to żeby skleić, to najlepiej wyciągnąć dechę, a z tym jest deczko roboty
Adam.S Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Trochę roboty i to trzeszczenie po złożeniu :>
plotka190 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Mam ten sam problem. Ale wyciagac cala deche? wiadomo ze nie nie złoże potem tak jak byc powinno będzie skrzypiec. Czyli czym najlepiej skleic? moze kropelka?
moskal Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie wiem w czym macie problem , ja założyłem deske po flokowaniu i nic nie trzeszczy
plotka190 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie wiem w czym macie problem , ja założyłem deske po flokowaniu i nic nie trzeszczy Tobie sie udało ale ja nie wiem czy bym sobie poradzil wiec wole to jakos skleic bez zdejmowania dechy
moskal Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie wiem w czym macie problem , ja założyłem deske po flokowaniu i nic nie trzeszczy Tobie sie udało ale ja nie wiem czy bym sobie poradzil wiec wole to jakos skleic bez zdejmowania dechy zdjecie deski to nic trudnego srednio rozgarniety szympans dałby rade wiec do dzieła
PiterA4 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 mi odlazlo przy slupkach pomogl klej do szyb trzyma juz drugi rok
Gracjan Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Wszystkie śrubki poprzykręcać i nie ma prawa piszczeć, to Audi nie Fiat...
PiterA4 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 klej do szyb ten czarny ? tak w takiej tubie jak silikon
PiterA4 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 No to podlepię jutro. tylko uwarzaj na ciuchy tapicerke itp.klej jest naprawde mocny schnie fakt po ok 2godz ale jak chwyci to na amen
Rekomendowane odpowiedzi