Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AEB] Sklejenie tapicerki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W mojej niuni odkleiła się dosyć dziwnie tapicerka przy poduszce od pasażera,czy ktoś z was miał podobne wady i mam pytanie czym najlepiej to skleić?

zdjcie0013i.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

tylko uważaj żebyś nie zakleił poduszki :wink4:

swoją drogą to częsty przypadek w przedliftach, przy słupkach, przy przedniej szybie widzę, że też Ci odłazi decha...

Opublikowano

tylko uważaj żebyś nie zakleił poduszki :wink4:

swoją drogą to częsty przypadek w przedliftach, przy słupkach, przy przedniej szybie widzę, że też Ci odłazi decha...

To jest częsty przypadek prawie w każdej Audi z tych lat. U mnie też gdzie nie gdzie się podniosło :angry:

Opublikowano

W moim wozie też odchodzi przy słupkach i szybie ale nic nie robie bo może być jeszcze gorzej :)

Opublikowano

W moim wozie też odchodzi przy słupkach i szybie ale nic nie robie bo może być jeszcze gorzej :)

to żeby skleić, to najlepiej wyciągnąć dechę, a z tym jest deczko roboty :decayed:

Opublikowano

Trochę roboty i to trzeszczenie po złożeniu :>

Opublikowano

Mam ten sam problem. Ale wyciagac cala deche? wiadomo ze nie nie złoże potem tak jak byc powinno będzie skrzypiec. Czyli czym najlepiej skleic? moze kropelka? :disgust:

Opublikowano

Nie wiem w czym macie problem , ja założyłem deske po flokowaniu i nic nie trzeszczy

Opublikowano

Nie wiem w czym macie problem , ja założyłem deske po flokowaniu i nic nie trzeszczy

Tobie sie udało ale ja nie wiem czy bym sobie poradzil wiec wole to jakos skleic bez zdejmowania dechy

Opublikowano

Tobie sie udało ale ja nie wiem czy bym sobie poradzil wiec wole to jakos skleic bez zdejmowania dechy

zdjecie deski to nic trudnego :wink4:

srednio rozgarniety szympans dałby rade wiec do dzieła :decayed:

Opublikowano

mi odlazlo przy slupkach pomogl klej do szyb :good: trzyma juz drugi rok :cool1:

Opublikowano

Wszystkie śrubki poprzykręcać i nie ma prawa piszczeć, to Audi nie Fiat...

Opublikowano

klej do szyb

ten czarny ?
Opublikowano

klej do szyb

ten czarny ?

tak w takiej tubie jak silikon :)

Opublikowano

No to podlepię jutro.

Opublikowano

No to podlepię jutro.

tylko uwarzaj na ciuchy tapicerke itp.klej jest naprawde mocny schnie fakt po ok 2godz ale jak chwyci to na amen :tongue4: