Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Navi RNS-E od A6-czy podejdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegow,

moje pytanie jest nastepujace, niedlugo przymierzam sie do zakupienia w sumie za niewielkie pieniadze Nawigacje do mojej A4 z modelu 2007, mam nadzieje ze sie zmiesci ? moze ma ktos jakies informacje na ten temat ? A chodzi o taka nawigacje: http://www.allegro.pl/item301448096_audi_a6_nawigacja_rns_e_dvd_asin_montaz_bydgoszc.html

Przymierzam sie rozniez do zmiany bucikow na troche wieksze ale to w innym dziale porusze ten temat jak juz bedzie sprawa zakonczona :)

Pozdrowionka

Nazywaj poprawnie i umieszczaj w odpowiednim dziale tematy

[cayenne]

Opublikowano

Po pierwsze , znalezc z RNS-E z A6 to bardzo ciezko (ale mowisze ze bedziesz mial :P) , a po drugie to RNS-E z A6 jest sporo drozsze niz z A4 , wiec jak bys mial szukac to lepiej rozgladaj sie za RNS-E z A4 , moze ci sie uda wyrwac za ok.1800zl

Opublikowano

Panowie ja juz znalazlem ta nawigacje i wlasnie z A4 z roku 2007. Pytanie bylo odnosnie problemow z montazem :)

Tak wogole to niedlugo bede jechal do Polski bo tam wlasnie stoi moj samochod i musze go przywiesc tutaj (UK), dlatego tez dopiero jak przyjade na wyspy bede probowal jakos ja zamontowac.

Opublikowano

czy Ty zajrzałes w ogole w ten link, który podałem ?

W temacie jest napisane o navi z A6, zdecyduj się w końcu

Opublikowano

moze chodzi o navi z B6? :chytry:

Opublikowano

podejdzie z A6 i tylko z A6 ale nie obejdzie się bez docięcia klimatronika...

Opublikowano

tak, chodzi o RNS-E do modelu Audi A4 B5... Kolega chce założyć z A6,

A wszystko przez tego "modernizatora"... :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...