stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 No to na pewnie nie ten zjebany pseudo klub sportowy rUCH chorzów :wallbash: :wallbash: na bank nie ściul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Siemanko Ciekawy wątek Arek zdradził ,że i ja za jakieś 6 m-cy też zostanę ojczulkiem . Tak czytając wątek to po kolei : :gwizdanie: :gwizdanie: Gratulacje dołączam się :oklaski: BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko jak co to jestem gotow zalatwic ten obowiazek za ciebie zadzwoniłem do Uli i powiedziała żebym wkleił emotke odpowiednią do stanu jej chęci do zrobienia tego z Tobą, więc proszę 18:45 po prawie 7h skurczów itp zostaliśmy szczęśliwymi rodzicami :> :drool: szacun dla kobiet za to, co przeżywają na porodówce gratki dla Ciebie i Basi byłeś przy porodzie :?: od początku do końca pierwsze 5h same ujowe skurcze, po wejściu do wanny z ciepłą wodą, wszystko szybko się potoczyło i trwało jakieś 1,5h powiedz mi o czym rozmawialiscie przez tyle czasu ??? czy determinizm parelatywny partycypuje intensywnie w kategorii absolute.... :polew: Stan :oklaski: ale ja i tak wolę bezpieczny sex ja też :gwizdanie: ale po 11 latach chciałem zaryzykować [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 23:19_________________________________________________ Gratulacje, zdradź jeszcze ile mała wazy i ile ma cm. no i przede wszystkim pozdrów Basie 3200gr i 55cm PS. urodziła się już ze średnim wykształceniem i zdanym egzaminem na studia nie ma lipy :yeah: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 graty też dla Was Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat te kg to chyba po Tobie bo po Natalii to jakoś mi nie pasuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat moja tyle wazyła jak sie urodziła :gwizdanie:a teraz ma 6kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 moja ma ok 3400, czyli 200gr więcej jak 1,5 tyg temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ...i jak dalej będzie tyle jadła to kto wie jak szybko jej to pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 mówisz trzyma figure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Non stop wisi na cycku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 a moja emi mo 4 lata i mo cos z katarynki non stap beblo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 a moja emi mo 4 lata i mo cos z katarynki non stap beblo prawie jak dziecko od Rodziców siemiana :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 nie ma jak dwa karmienia nocne masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 nie ma jak dwa karmienia nocne masakra haahh za to u nas mioooodzio jak zasnie po butli o 21:30 to ma pobutke o 7 rano :naughty: (dostaje pakiet butla+pielucha) i do 10ej kimono [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 17:20_________________________________________________ moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat moja tyle wazyła jak sie urodziła :gwizdanie:a teraz ma 6kg poprawka 6.470 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 nie ma jak dwa karmienia nocne masakra haahh za to u nas mioooodzio jak zasnie po butli o 21:30 to ma pobutke o 7 rano :naughty: (dostaje pakiet butla+pielucha) i do 10ej kimono [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 17:20_________________________________________________ moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat moja tyle wazyła jak sie urodziła :gwizdanie:a teraz ma 6kg poprawka 6.470 to nieźle ją futrujecie - Wiktor ma 6400 to znaczy miał w zeszłym tygodniu jak go ważyliśmy może wy zamiast mleka podajecie Mega Mas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 nie ma jak dwa karmienia nocne masakra haahh za to u nas mioooodzio jak zasnie po butli o 21:30 to ma pobutke o 7 rano :naughty: (dostaje pakiet butla+pielucha) i do 10ej kimono [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 17:20_________________________________________________ moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat moja tyle wazyła jak sie urodziła :gwizdanie:a teraz ma 6kg poprawka 6.470 to nieźle ją futrujecie - Wiktor ma 6400 to znaczy miał w zeszłym tygodniu jak go ważyliśmy może wy zamiast mleka podajecie Mega Mas na sztucznym szybko dzieci przybywają na wadze, bo chyba tak Bulik karmii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 nie ma jak dwa karmienia nocne masakra haahh za to u nas mioooodzio jak zasnie po butli o 21:30 to ma pobutke o 7 rano :naughty: (dostaje pakiet butla+pielucha) i do 10ej kimono [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 17:20_________________________________________________ moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat moja tyle wazyła jak sie urodziła :gwizdanie:a teraz ma 6kg poprawka 6.470 to nieźle ją futrujecie - Wiktor ma 6400 to znaczy miał w zeszłym tygodniu jak go ważyliśmy może wy zamiast mleka podajecie Mega Mas na sztucznym szybko dzieci przybywają na wadze, bo chyba tak Bulik karmii no karmi sztucznym no ale ja też po drugim miesiącu tak właśnie musiałem z małym zrobić i aż tak mocno nie przybiera pewnie popieprzył puszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 nie ma jak dwa karmienia nocne masakra haahh za to u nas mioooodzio jak zasnie po butli o 21:30 to ma pobutke o 7 rano :naughty: (dostaje pakiet butla+pielucha) i do 10ej kimono [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 17:20_________________________________________________ moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat moja tyle wazyła jak sie urodziła :gwizdanie:a teraz ma 6kg poprawka 6.470 to nieźle ją futrujecie - Wiktor ma 6400 to znaczy miał w zeszłym tygodniu jak go ważyliśmy może wy zamiast mleka podajecie Mega Mas na sztucznym szybko dzieci przybywają na wadze, bo chyba tak Bulik karmii no karmi sztucznym no ale ja też po drugim miesiącu tak właśnie musiałem z małym zrobić i aż tak mocno nie przybiera pewnie popieprzył puszki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi