Bulik Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 nie ma jak dwa karmienia nocne masakra haahh za to u nas mioooodzio jak zasnie po butli o 21:30 to ma pobutke o 7 rano :naughty: (dostaje pakiet butla+pielucha) i do 10ej kimono [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 17:20_________________________________________________ moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat moja tyle wazyła jak sie urodziła :gwizdanie:a teraz ma 6kg poprawka 6.470 to nieźle ją futrujecie - Wiktor ma 6400 to znaczy miał w zeszłym tygodniu jak go ważyliśmy może wy zamiast mleka podajecie Mega Mas na sztucznym szybko dzieci przybywają na wadze, bo chyba tak Bulik karmii no karmi sztucznym no ale ja też po drugim miesiącu tak właśnie musiałem z małym zrobić i aż tak mocno nie przybiera pewnie popieprzył puszki noł łej padre przybiera tak jak powinna w tym wieku na koksach (jako wczesniak nadrabia) a według tabeli jest idealnie w srodku
diman Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 nie ma jak dwa karmienia nocne masakra haahh za to u nas mioooodzio jak zasnie po butli o 21:30 to ma pobutke o 7 rano :naughty: (dostaje pakiet butla+pielucha) i do 10ej kimono [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 17:20_________________________________________________ moja mała waży już 2,5 kg i coraz bardziej pcha się na ten świat moja tyle wazyła jak sie urodziła :gwizdanie:a teraz ma 6kg poprawka 6.470 to nieźle ją futrujecie - Wiktor ma 6400 to znaczy miał w zeszłym tygodniu jak go ważyliśmy może wy zamiast mleka podajecie Mega Mas na sztucznym szybko dzieci przybywają na wadze, bo chyba tak Bulik karmii no karmi sztucznym no ale ja też po drugim miesiącu tak właśnie musiałem z małym zrobić i aż tak mocno nie przybiera pewnie popieprzył puszki noł łej padre przybiera tak jak powinna w tym wieku na koksach (jako wczesniak nadrabia) a według tabeli jest idealnie w srodku no i git
Bulik Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 tatuski co tak ucichło w temacie :> .......aaaaaaa w sumie -dzieci grzeczne ,przesypiają całe noce ,jedzą tak jak powinne :thumbup: to co tu pisac to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: MY NIE
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 tatuski co tak ucichło w temacie :> .......aaaaaaa w sumie -dzieci grzeczne ,przesypiają całe noce ,jedzą tak jak powinne :thumbup: to co tu pisac to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: MY NIE świntuch u nas daleka droga, ale widać światełko w tunelu
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: ja obstawiam że Diman albo Miron :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: ja obstawiam że Diman albo Miron :gwizdanie: czyli obstawiasz dziadków
diman Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: ja obstawiam że Diman albo Miron :gwizdanie: zwariowałeś dopiero zaczynam się jednym cieszyć a ty mnie chcesz drugim obdarować [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 19:38_________________________________________________ to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: ja obstawiam że Diman albo Miron :gwizdanie: czyli obstawiasz dziadków :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Diman, po co robić drugie... możemy się na tydzień powymieniać dzieciakami jak Kasia będzie chciała dziewczynkę, to zrobimy zamiane, a ja z twoim pójdę na jakiś mecz, albo na d*py
diman Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Diman, po co robić drugie... możemy się na tydzień powymieniać dzieciakami jak Kasia będzie chciała dziewczynkę, to zrobimy zamiane, a ja z twoim pójdę na jakiś mecz, albo na d*py he całkiem niezły pomysł można by się kiedyś zgadac na rodzinnego spota albo co najlepsze na browara :kox:
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Diman, po co robić drugie... możemy się na tydzień powymieniać dzieciakami jak Kasia będzie chciała dziewczynkę, to zrobimy zamiane, a ja z twoim pójdę na jakiś mecz, albo na d*py he całkiem niezły pomysł można by się kiedyś zgadac na rodzinnego spota albo co najlepsze na browara :kox:
hubtychy Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Diman, po co robić drugie... możemy się na tydzień powymieniać dzieciakami jak Kasia będzie chciała dziewczynkę, to zrobimy zamiane, a ja z twoim pójdę na jakiś mecz, albo na d*py he całkiem niezły pomysł można by się kiedyś zgadac na rodzinnego spota albo co najlepsze na browara :kox: Na browara to ja też się piszę A coc do wymiany dzieciaczków to moja Emi ma 3,5 roku i w tej chwili buźka jej sie nie zamyka.Pyta o wszystko aż czasem brakuje słów
Adrenalina Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Diman, po co robić drugie... możemy się na tydzień powymieniać dzieciakami jak Kasia będzie chciała dziewczynkę, to zrobimy zamiane, a ja z twoim pójdę na jakiś mecz, albo na d*py he całkiem niezły pomysł można by się kiedyś zgadac na rodzinnego spota albo co najlepsze na browara :kox: A co to jest browar?
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Diman, po co robić drugie... możemy się na tydzień powymieniać dzieciakami jak Kasia będzie chciała dziewczynkę, to zrobimy zamiane, a ja z twoim pójdę na jakiś mecz, albo na d*py he całkiem niezły pomysł można by się kiedyś zgadac na rodzinnego spota albo co najlepsze na browara :kox: A co to jest browar? to taki złoty napój dla facetów więc ciebie to nie dotyczy luzik
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: ja obstawiam że Diman albo Miron :gwizdanie: :decayed:
Bulik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: ja obstawiam że Diman albo Miron :gwizdanie: :decayed: to Diman Miron juz tylko tym sika
Miszka82 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: ja obstawiam że Diman albo Miron :gwizdanie: :decayed: to Diman Miron juz tylko tym sika
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: ja obstawiam że Diman albo Miron :gwizdanie: :decayed: to Diman Miron juz tylko tym sika :laghing2: [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 20:21_________________________________________________no to może ogłoszę jakiś konkurs kto pierwszy teraz zrobi sobie następne dziecko wygrywa dużą butle Johnnie Walker'a :evil: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to kto pierwszy :sexinbed: :sexinbed: smignie drugie :gwizdanie: ja obstawiam że Diman albo Miron :gwizdanie: :decayed: to Diman Miron juz tylko tym sika :laghing2: [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 20:21_________________________________________________no to może ogłoszę jakiś konkurs kto pierwszy teraz zrobi sobie następne dziecko wygrywa dużą butle Johnnie Walker'a :evil: :gwizdanie: ...ankiete :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja chcę jeszcze jedno, ale tatuś boi się że będzie miał w domu same baby
Rekomendowane odpowiedzi