Adrenalina Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Wyrażaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 no to Alutka bedzie zdrowa :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 znaczy się ,że się staraliście :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 znaczy się ,że się staraliście :decayed: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 poświęcenie godne szacunku , tyle wyrzeczeń dla kumpla i jego dzieciątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Kędzior mogliście też za moją małą jednego wypić bo też troszkę popłakuje ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 poświęcenie godne szacunku , tyle wyrzeczeń dla kumpla i jego dzieciątka taki juz wlasnie jestem Kędzior mogliście też za moją małą jednego wypić bo też troszkę popłakuje ostatnio zobacze co da sie zrobic w przyszlym tyg moze akurat ma zly dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 moze akurat ma zly dzien mówisz....... ale żeby od 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 poświęcenie godne szacunku , tyle wyrzeczeń dla kumpla i jego dzieciątka taki juz wlasnie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Mam w pokoju dozownik z alkoholem do dezynfekcji rąk Kto wie jak go rozbroić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Mam w pokoju dozownik z alkoholem do dezynfekcji rąk Kto wie jak go rozbroić? dzwoń do kędziora jak usłyszy słowo alkohol wszystko zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dopiero drugi dzień a już mi bije... Takie nudy Jak wyjdę po tygodniu to upadnę z nadmiaru świeżego powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dopiero drugi dzień a już mi bije... Takie nudy Jak wyjdę po tygodniu to upadnę z nadmiaru świeżego powietrza nic się nie martw zleci tym bardziej że masz dostęp do neta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Mam w pokoju dozownik z alkoholem do dezynfekcji rąk Kto wie jak go rozbroić? Wrzuć fotkę może coś poradzimy. Na pewno będziesz musiała go oczyścić bo to alkohol skażony przeznaczony do dezynfekcji i masażu pacjentów.Z tego co pamiętam to najlepsza do tego jest witamina "C" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Mam w pokoju dozownik z alkoholem do dezynfekcji rąk Kto wie jak go rozbroić? dzwoń do kędziora jak usłyszy słowo alkohol wszystko zrobi sciul, ciebie i tak nieprzegonie jesli chodzi o alko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Mam w pokoju dozownik z alkoholem do dezynfekcji rąk Kto wie jak go rozbroić? dzwoń do kędziora jak usłyszy słowo alkohol wszystko zrobi sciul, ciebie i tak nieprzegonie jesli chodzi o alko oj tam oj tam btw podoba mi się ten wątek można o wódzie też co nieco napisać i nikt nie burzy, że spam, że nie ten wątek jak najwięcej rodzących się dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 btw podoba mi się ten wątek można o wódzie też co nieco napisać i nikt nie burzy, że spam, że nie ten wątek jak najwięcej rodzących się dzieci :decayed: to moze cos twoja obrodzi hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Mam w pokoju dozownik z alkoholem do dezynfekcji rąk Kto wie jak go rozbroić? dzwoń do kędziora jak usłyszy słowo alkohol wszystko zrobi sciul, ciebie i tak nieprzegonie jesli chodzi o alko oj tam oj tam btw podoba mi się ten wątek można o wódzie też co nieco napisać i nikt nie burzy, że spam, że nie ten wątek jak najwięcej rodzących się dzieci O czyny prosimy nie puste slowa :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 no właśnie żeby były dzieci to trzeba zaruchać na razie muszę kupić jakieś auto to jest teraz priorytet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 no właśnie żeby były dzieci to trzeba zaruchać na razie muszę kupić jakieś auto to jest teraz priorytet koledzy zawsze mogą pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi