Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 no to do roboty :decayed::decayed: ,a ja se dam kilka miesięcy też czasu ty sobie musisz na razie jedno wychować no Może ja se zrobię? dajesz ...........najwyższy czas
stanley Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ss.. twoja druga połówka coś o tym wie, czy na śpiocha ?
Pucek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ss.. twoja druga połówka coś o tym wie, czy na śpiocha ? Eee tam, na śpiocha najlepiej
stanley Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ss.. twoja druga połówka coś o tym wie, czy na śpiocha ? Eee tam, na śpiocha najlepiej
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Znaczy się normalnie by mu nie pozwolła ,czy jak :decayed::decayed::decayed: ?
stanley Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Znaczy się normalnie by mu nie pozwolła ,czy jak :decayed::decayed::decayed: ? Arturoo, będziesz u nas we wtorek na spocie ?
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 prawdopodobieństwo jest ......................................... małe będę chciał jechać w środę do chłopaków z Bielska ,a na dwa wieczory mogę dyspenzy nie dostać tym bardziej ,że "kąpielisko" o 20 się zaczyna dziennie więc nawet jakbym wpadł to na chwilkę
stanley Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 prawdopodobieństwo jest ......................................... małe będę chciał jechać w środę do chłopaków z Bielska ,a na dwa wieczory mogę dyspenzy nie dostać tym bardziej ,że "kąpielisko" o 20 się zaczyna dziennie więc nawet jakbym wpadł to na chwilkę to daj cynka
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 chce tylko wieczorem to trochę lipa z czasem -kąpanie robimy więc prościej bym miał w ciągu dnia się z Tobą spotkać ---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:13 ---------- Co tam słychać tatusiowie? jak Wasze pociechy? a dziękuje, moja ma się dobrze. za pare dni skończy pół roczku, ma już ząbek, siedzi prawie samodzielnie i szaleje w chodziku po domu:cheesy: to nasz Maluszek dopiero coś tam próbuje ćwiczyć wieczorami przed kąpielą
Pucek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Eee to żadne porównanie będzie, ale jak tam chcesz, może kiedyś znajdę czas
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 zobaczę.............. może mi się uda we wtorek cosik wymyśleć ......zadzwonię Ci
wiesiek3d Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 chce tylko wieczorem to trochę lipa z czasem -kąpanie robimy więc prościej bym miał w ciągu dnia się z Tobą spotkać---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:13 ---------- Co tam słychać tatusiowie? jak Wasze pociechy? a dziękuje, moja ma się dobrze. za pare dni skończy pół roczku, ma już ząbek, siedzi prawie samodzielnie i szaleje w chodziku po domu:cheesy: to nasz Maluszek dopiero coś tam próbuje ćwiczyć wieczorami przed kąpielą Mocna dziewczyna
diman Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 a tu mój mały rojber przy najlepszej zabawce
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Ty masz rns'a ,a on programator do zabawy
stanley Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 http://images49.fotosik.pl/1364/ff4520abb7ccc0fem.jpg a tu mój mały rojber przy najlepszej zabawce PS. Diman, a Ty obok na tronie siedziałeś ?
Rekomendowane odpowiedzi