Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jakich termometrów do pomiaru temperatury używacie przy waszych pociechach :eusathink:

taki który jest bez inwazyjny przystawiam do głowy i naciskam po sekundzie pokazuje temperaturę i jestem zadowolony

:facepalm:

tzn ? jakaś firma?, jakieś parametry? itp :wink:

curva jaka firma co ja encyklopedia jestem czy co moment :doh:

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

coś takiego http://allegro.pl/zadbaj-o-zdrowie-swojego-dziecka-termometr-gratis-i2201118668.html niby szajs ale ja jestem zadowolony

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 165,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bulik firma za bardzo tutaj niema znaczenia bo rozbieznosc takich termometrow jest jeszcze duza, nie sa to zbyt precyzyjne pomiary.

najbardziej precyzyjny pomiar to pomiar zrobiony w uchu, wiadomo troche klopot zeby to zrobic maluchowi nom ale niestety

Opublikowano
jakich termometrów do pomiaru temperatury używacie przy waszych pociechach :eusathink:

taki który jest bez inwazyjny przystawiam do głowy i naciskam po sekundzie pokazuje temperaturę i jestem zadowolony

:facepalm:

tzn ? jakaś firma?, jakieś parametry? itp :wink:

curva jaka firma co ja encyklopedia jestem czy co moment :doh:

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

coś takiego http://allegro.pl/zadbaj-o-zdrowie-swojego-dziecka-termometr-gratis-i2201118668.html niby szajs ale ja jestem zadowolony

no i oto mnie chodziło padre :good:

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

Bulik firma za bardzo tutaj niema znaczenia bo rozbieznosc takich termometrow jest jeszcze duza, nie sa to zbyt precyzyjne pomiary.

najbardziej precyzyjny pomiar to pomiar zrobiony w uchu, wiadomo troche klopot zeby to zrobic maluchowi nom ale niestety

:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

mieniałem na myśli konkretnej firmy tak napisałem poglądowo :whistling:

Opublikowano

ten drugi mnie bardziej przekonuje :wink:

Opublikowano
ten drugi mnie bardziej przekonuje :wink:

he mnie też bo Wiktor nie używa smoczka ale ciekawy bajer dla korzystających :kox:

Opublikowano
DSC0630JP_rnnqesp.JPG
Opublikowano

fajne poduszki :decayed:

Opublikowano

Ja dzisiaj zawiozłem żonę do szpitala bo młody nie chce wyjść :kwasny: Jeszcze jutro nic nie będą robili... czekają, aż sam zacznie się gramowlić... ale już w piątek zaczynają działać.

Opublikowano
Ja dzisiaj zawiozłem żonę do szpitala bo młody nie chce wyjść :kwasny: Jeszcze jutro nic nie będą robili... czekają, aż sam zacznie się gramowlić... ale już w piątek zaczynają działać.

:naughty:

Opublikowano

powodzenia :naughty:

Opublikowano

jakieś wieści z "frontu" :decayed:

Opublikowano

Młody dalej nie chce wyjść :thumbdown: Jutro nic nie będą robili bo przepych na porodówce... dobrze, że szefowa porodówki to znajoma :decayed: Dzisiaj pojawiły się pierwsze dwa skurcze ale coś czuję, że będę miał najlepszy prezent urodzinowy jaki można sobie wymarzyć ( 1 kwietnia mam urodziny) .... do niedzieli tak czy siak... jak nie wyjdzie to go wyciągną :naughty:

Opublikowano

no prezenta będziesz miał zajebiaszczego

:decayed:

Opublikowano
Młody dalej nie chce wyjść :thumbdown: Jutro nic nie będą robili bo przepych na porodówce... dobrze, że szefowa porodówki to znajoma :decayed: Dzisiaj pojawiły się pierwsze dwa skurcze ale coś czuję, że będę miał najlepszy prezent urodzinowy jaki można sobie wymarzyć ( 1 kwietnia mam urodziny) .... do niedzieli tak czy siak... jak nie wyjdzie to go wyciągną :naughty:

albo będzie prima aprilis :kox:

Opublikowano

Jestem już w domu.. .co prawda nie poszło po naszej myśli bo skończyło się na cesarce.

Konrad urodził o 16:32 waga 3260 i 52cm

1 kwietnia mam urodziny i nie czekaliśmy do 1 go.

IMG_20120330_00002.jpg

IMG_20120330_00004.jpg

Opublikowano
Jestem już w domu.. .co prawda nie poszło po naszej myśli bo skończyło się na cesarce.

Konrad urodził o 16:32 waga 3260 i 52cm

1 kwietnia mam urodziny i nie czekaliśmy do 1 go.

http://s6.postimage.org/63a9xnajx/IMG_20120330_00002.jpg

http://s6.postimage.org/5rstkvu3x/IMG_20120330_00004.jpg

gratulacje dla mamy i taty :banan::banan: i życzę wiele cierpliwości bo dużo się jej przyda powodzenia

Opublikowano

Gratulacje!!!

Niech rośnie zdrów:)