Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nero nie wiem jak to wygląda w :a4fan: ale pakowałem kiedyś kuzynkę do Laguny II w kombi i mimo obaw zmieściły się 2 walizki,duża torba podróżna kupa innych mniejszych gratów i wózek dla bliźniaków.Co prawda musiałem zdemontować koła z wózka bo klapa nie chciała się domknąć ale było OK.Wizualnie bagażnik w :audi: wydaje mi się większy niż w Lagunie więc nie powinno być problemów.

Osobiście to do mojej :a4fan: zapakowałem w ostatnie wakacje 3 dorosłe osoby i dwójkę dzieci w fotelikach.W bagażniku zmieściłem p*erdolną walizę,dwie duże torby podróżne i jedną małą.Wózek jedynka wszedł bez problemu i jeszcze było dość sporo miejsca na mniejsze graty.

Powiem tak.Dużo zależy od umiejętności prawidłowego rozmieszczenia bagażu.Popróbujesz kilka razy a zmieścisz więcej niż ci się wydaje.

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

i od piątku mam drugą śliczną córę

Gratki :oklasky:

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 166 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a gdzie miejsce na skrzynie basowa ja sie pytam? :grin:

Opublikowano

Ja mam ori więc nie mam problemu :dance2:

Opublikowano

dyć to jest skrzyneczka :naughty:

Opublikowano
i od piątku mam drugą śliczną córę

gratulacje:thumbup1:

Opublikowano

mialem ori i bylo kapa:decayed:

Opublikowano
nero nie wiem jak to wygląda w :a4fan: ale pakowałem kiedyś kuzynkę do Laguny II w kombi i mimo obaw zmieściły się 2 walizki,duża torba podróżna kupa innych mniejszych gratów i wózek dla bliźniaków.Co prawda musiałem zdemontować koła z wózka bo klapa nie chciała się domknąć ale było OK.Wizualnie bagażnik w :audi: wydaje mi się większy niż w Lagunie więc nie powinno być problemów.

Osobiście to do mojej :a4fan: zapakowałem w ostatnie wakacje 3 dorosłe osoby i dwójkę dzieci w fotelikach.W bagażniku zmieściłem p*erdolną walizę,dwie duże torby podróżne i jedną małą.Wózek jedynka wszedł bez problemu i jeszcze było dość sporo miejsca na mniejsze graty.

Powiem tak.Dużo zależy od umiejętności prawidłowego rozmieszczenia bagażu.Popróbujesz kilka razy a zmieścisz więcej niż ci się wydaje.

:

fakt, że w zeszłym roku jechaliśmy nad morze w 4 osoby + dziecko, bagażu trochę było, wózek co prawda dla jednego dziecka i tylko spacerowy, ale jeszcze łóżeczko przenośne dla dzieciaka i wiele innych i spokojnie się spakowaliśmy. także jak teraz odejdą dwie dorosłe osoby, a dojdą dwa maluchy to też chyba damy radę się w nasze A4 zapakować :)

już dokupiłem sobie na wszelki wypadek tą siatkę oddzielającą bagażnik od miejsc siedzacych, żeby w przypadku załadowania bagażnika po dach nic nie przeleciało do przodu w nagłych przypadkach ;)

ze skrzynią nie będę miał problemu bo mam zrobioną zabudowę audio w podłodze bagażnika :) chociaż i tak planuję ją sprzedać jak przyjdą dzieci, bo jednak lepiej mieć to koło zapasowe cały czas w aucie, a teraz jest tam akurat sub

Opublikowano

nero84 pokaz foto jak wyglada ta zabudowa suba

Opublikowano
  • Autor

ale się dzieje tutaj :banan:

Opublikowano

a4%2520zabudowa2.jpg

koło zapasowe w sprayu niestety.

na dłuższe wyjazdy zabudowę wyjmuję i wrzucam zapas normalnie. ale przy bliźniakach i dużo częstszym pewnie korzystaniu z bagażnika bedę musiał pewnie z tego zrezygnować, tym bardziej, że częściej już jeździ moja żona.

Opublikowano

masz jakies wieksze zdjecie bo na tym malo co widac hehe

Opublikowano

dyć to jest skrzyneczka :naughty:

Mnie tam wystarcza i tak już pół głuchy jestem więc nie będę się dobijał.

W zeszłym roku miałem problem przejść badania na słuch :facepalm:

Opublikowano

https://lh4.googleusercontent.com/-BWMNR938NyY/TpLk8ICp2LI/AAAAAAAAAI0/hgvDdqbIiIo/s800/a4%2520zabudowa2.jpg

koło zapasowe w sprayu niestety.

na dłuższe wyjazdy zabudowę wyjmuję i wrzucam zapas normalnie. ale przy bliźniakach i dużo częstszym pewnie korzystaniu z bagażnika bedę musiał pewnie z tego zrezygnować, tym bardziej, że częściej już jeździ moja żona.

poprawiłem w poprzednim poście na większe

Opublikowano

fajnie to wyglada,:thumbup1:

Opublikowano
fajnie to wyglada,:thumbup1:

też mi się podoba, no ale chyba będę musiał sprzedać po tym sezonie zabudowę, bo wkładanie wózka dla bliźniaków i innych dupereli mija się z celem przy takiej zabudowie. poza tym wolałbym już jednak mieć na stałe normalny zapas, a nie pianke w sprayu :)

Opublikowano

jak nie masz quattro to najlepszym rozwiazaniem bylo by zabudowanie subika w schowku po prawej lub lewej stronie bagaznika

Opublikowano

poyebał się wam wątek :facepalm:

Opublikowano

jakich termometrów do pomiaru temperatury używacie przy waszych pociechach :eusathink:

Opublikowano
jakich termometrów do pomiaru temperatury używacie przy waszych pociechach :eusathink:

taki który jest bez inwazyjny przystawiam do głowy i naciskam po sekundzie pokazuje temperaturę i jestem zadowolony

Opublikowano

taki który jest bez inwazyjny przystawiam do głowy i naciskam po sekundzie pokazuje temperaturę i jestem zadowolony

:facepalm:

tzn ? jakaś firma?, jakieś parametry? itp :wink: