Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie Stan dobrze mówi.Lepiej kupić tańszą używkę w dobrym stanie,bo dziecko i tak szybko wyrośnie z gondoli i pierwszego fotelika.

tania uzywka, niema sensu ladowac tyle kasy w takie rzeczy :wink4:
  • Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 165,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratulacje ząbkowania :oklaski: :drunk:

btw

jako ,że i przede mną w końcu zostało kupno wózka :gwizdanie:

doradźcie proszę jaki szukać ,czym się kierować ile przeznaczyć :wink4:

My się zdecydowaliśmy na taki zestaw. http://allegro.pl/x-lander-xa-wozek-x-a-3w1-besafe-izi-lub-maxi-cosi-i2047646059.html Trochę drogi ale dużo płaci się za to nosidło ( z bajerami)

dokładnie taki sam zestaw mam ja i jestem zadowolony i mogę polecić chociaż przydałoby się trochę, żeby sprężyny były mniej twarde :gwizdanie:

Opublikowano

Jeszcze nie wiem co zrobię ale Wasze zdanie jest da mnie bardzo cenne bo używacie i widzicie co warto ,a czego nie warto w wózku posiadać i za co nie warto przepłacać lub warto dopłacić .

Artur pogadaj z Guru. On pracował i ma jeszcze znajomości w KAJI to Ci doradzi i załatwi dużo taniej jak będziesz chciał nowy.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=93676.0

dzięki za info i linka :notworthy:

Opublikowano

Siemka, tak z własnego podwórka tsy kamyki dorzucę...wybrałem wózek z tradycyjnym zawiasem (Thomas) paskowym bo próbowałem po sklepie pojechać wózkiem na sprężynach i nie dało się tym jechać, po ok. 2 latach jazdy stwierdzam że to był dobry wybór. Dokupiliśmy do tego lekką spacerówkę.

Zestawu się nie pozbywaliśmy...teraz dokupiliśmy lżejsze koła plastikowe z pianką (co mnie podkusiło na pompowane :doh1: ) i za niedługo śmiganko na plaslicach :cool1:. z nowym pasażerem :yeee:

Opublikowano

00img035.jpg

ale mi prezent zrobiła świadomie woła ''mama''

:disgust:

Opublikowano

kichnęło nam się przy jedzeniu i jedzonko z łyżeczki wylądowało wszędzie.... :decayed:

DSC0509JP_rrephwp.JPG

Opublikowano

kichnęło nam się przy jedzeniu i jedzonko z łyżeczki wylądowało wszędzie.... :decayed:

DSC0509JP_rrephwp.JPG

jaki nowoczesny makeup :kox:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

DSC0509JP_rrephwp.JPG

:polew: :polew:

miałem jedno skojarzenie ale może nie będę tego tutaj pisał bo kropka mógłbym zarobić, a i nie wszystkim żart by się spodobał :gwizdanie:

Opublikowano

DSC0509JP_rrephwp.JPG

miałem jedno skojarzenie ale może nie będę tego tutaj pisał bo kropka mógłbym zarobić, a i nie wszystkim żart by się spodobał :gwizdanie:

dobrze ,że dałeś radę się powstrzymać :wink4:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 20:32_________________________________________________ :decayed:

Opublikowano

DSC0509JP_rrephwp.JPG

ściul :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

DSC0509JP_rrephwp.JPG

no wiem :doh1:

Opublikowano

DSC0509JP_rrephwp.JPG

no wiem :doh1:

:facepalm:
Opublikowano

DSC0509JP_rrephwp.JPG

Nie...Miszka

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

DSC0509JP_rrephwp.JPG

tylko wujka Kędzisana zabraklo i juz cala upackana :facepalm:
Opublikowano

"nam" to komu - Tobie i Basi ? :polew::polew:

Opublikowano

no i 3 ząbek u Wiktora się pojawił jeszcze trochę i będzie komplecik :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

no i 3 ząbek u Wiktora się pojawił jeszcze trochę i będzie komplecik :kox: :kox:

:oklaski:

Opublikowano

a u Nas cisza :disgust: :disgust:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:01_________________________________________________...od najmłodszych lat :decayed:

koksiara.jpg

Opublikowano

Arturoo - jak u Was ciąża przebiega ? Bo to już chyba niecałe dwa miechy zostały.... :gwizdanie: