Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrób twardy reset zegarka

Opublikowano

robiłem , ale problem chyba jest na stronach, a nie w zegarku:kwasny:

---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ----------

dzisiaj też- na zegarku 5.01km, to samo na stronie garmina, a endo pokazuje 4,95...

---------- Post dopisany 04-05-2014 at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany 30-04-2014 at 23:40 ----------

002e09dc998848c0.jpg

eksperymentalnie, w ramach treningu- nie poszło, jak miało być- nauczka na przyszłość...

Opublikowano
  • Autor

Jaki czas?

Opublikowano

2.06- ogólnie nic strasznego, bo "życiówka" to 1.58 na treningu, a to była część treningu przed maratonem- wiadomo, że bieg uliczny, to co innego, niż trening, ale wiele rzeczy nie poszło, jak miało pójść, po pierwsze- pogoda- cały czas trenuję, albo nocą, albo wczesnym rankiem gdzie temperatura jest inna- podczas biegu było ok 15-18 stopni, gdzie zazwyczaj biegam przy 5-8- prawie się zagotowałem i na 10km- po prostu musiałem stanąć i się rozebrać, bo szału dostawałem:kwasny: kolejna rzecz- chciałem sprawdzić wytrzymałość i od początku pocisnąłem lekko ponad 5min/km, co przy tej trasie i podbiegach za każdym rogiem- nie sprawdziło się ,bo na 15-18 km- padłem:facepalm: za szybko- poniósł mnie tłum:grin::wink4: powinienem polecieć 5.45, albo 6.00 na początku, bo pod koniec- nie miałem już siły -przyśpieszałem, ale to już nie to-na endo masz wykres- na maraton będzie inna taktyka:wink4:,

skurcze łydek i znów musiałem stanąć na chwilę- tyle płynów- nigdy w siebie nie wlałem, summa summarum- dobra lekcja przed maratonem za 3 tygodnie, gdzie trasa jest płaska , nad morzem, wiaterek będzie pewnie chłodził, ale na pewno będzie cieplej, niż wczoraj- teraz już wiem, co robić, jak się ubrać

Opublikowano

Witam to rowniez ja napisze o swoich wojach z bieganiem

Moj pierwszy polmaraton

2 maja 2014 XPolmaraton Wegorza w Wegorzewie

1:49:45

Opublikowano
  • Autor
Witam to rowniez ja napisze o swoich wojach z bieganiem

Moj pierwszy polmaraton

2 maja 2014 XPolmaraton Wegorza w Wegorzewie

1:49:45

piękny czas na debiut

---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ----------

2.06- ogólnie nic strasznego, bo "życiówka" to 1.58 na treningu, a to była część treningu przed maratonem- wiadomo, że bieg uliczny, to co innego, niż trening, ale wiele rzeczy nie poszło, jak miało pójść, po pierwsze- pogoda- cały czas trenuję, albo nocą, albo wczesnym rankiem gdzie temperatura jest inna- podczas biegu było ok 15-18 stopni, gdzie zazwyczaj biegam przy 5-8- prawie się zagotowałem i na 10km- po prostu musiałem stanąć i się rozebrać, bo szału dostawałem:kwasny: kolejna rzecz- chciałem sprawdzić wytrzymałość i od początku pocisnąłem lekko ponad 5min/km, co przy tej trasie i podbiegach za każdym rogiem- nie sprawdziło się ,bo na 15-18 km- padłem:facepalm: za szybko- poniósł mnie tłum:grin::wink4: powinienem polecieć 5.45, albo 6.00 na początku, bo pod koniec- nie miałem już siły -przyśpieszałem, ale to już nie to-na endo masz wykres- na maraton będzie inna taktyka:wink4:,

skurcze łydek i znów musiałem stanąć na chwilę- tyle płynów- nigdy w siebie nie wlałem, summa summarum- dobra lekcja przed maratonem za 3 tygodnie, gdzie trasa jest płaska , nad morzem, wiaterek będzie pewnie chłodził, ale na pewno będzie cieplej, niż wczoraj- teraz już wiem, co robić, jak się ubrać

do maratonu są potrzebne długie wybiegania, bo zabawa zaczyna się w moim przypadku gdzie połówke robie w 1:41 po 25km, poprostu mam za mało długich biegów pod 30km i na maratonie to niestety wychodzi, walka walka i jeszcze raz walka:)

Opublikowano

Dominik,słońce Cie wykończyło,ja biegam o 23-24,ostatnio pobiegłem w mega słońcu,myslalem,ze zdechne,te 5km kosztowało mnie wiecej,niż 15 wieczorem

Opublikowano
Dominik,słońce Cie wykończyło,ja biegam o 23-24,ostatnio pobiegłem w mega słońcu,myslalem,ze zdechne,te 5km kosztowało mnie wiecej,niż 15 wieczorem

taka prawda ja ostatnio poleciałem 15 jak było z 8-10 stopni i było super biegać, ale już 2 dni później było 20 stopni to przebiegłem 10 i spuchałem jak bym FIMCa nie miał :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

03.05.2014r. Bieg Orłów w Czarnej Dąbrówce. Biegał ktoś?? Nabiegałem 10km w 41:42. Pierwszy raz w życiu biegłem taki dystans( treningowo max 8km i to 2 dni przed tym biegiem)Został jeszcze spory zapas sił. Wcześniej 2 lata trenowałem sprint. Może się szarpnę na połówkę w tym roku

Opublikowano

Dziś po 3 - tygodniowej przerwie w bieganiu udało mnie się wyrwać na całe 11.5 km w troszkę ponad godzinę po takiej przerwie czuje się jak bym przebiegł pół maraton :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

też mi się tak wydaje, wręcz jestem tego pewien, bo na początku było dosyć przyjemnie-kilka chmur, nawet myślałem, że popada, a tu masz niespodzianka i słońce:facepalm: na maraton- po prostu będzie woooolniuuuutki start, przecież nie biegnę, żeby wygrać maratonu, tylko go ukończyć w lepszym czasie, niż poprzedni- więc nie ma co się spinać o wynik, samo przyjdzie z czasem, nie na tym maratonie- to w następnym :wink4: do dobrego wyniku- za jaki przyjmuję czas około 4 godzin- trzeba po prostu ze dwa lata pobiegać regularnie, żeby taką formę utrzymywać, od około 20 tygodni biegam w weekendy połmaratony, lub dystanse bardzo bliskie temu, czasem dłużej i teoretycznie start w ulicznym biegu, na podobnym dystansie- nie powinien stanowić większego problemu, a jednak ukończenie "połówki" w takim czasie, jaki miałem wczoraj- rozpatrywałbym w kategoriach rzeczy nadprzyrodzonych :grin::wink:

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ----------

03.05.2014r. Bieg Orłów w Czarnej Dąbrówce. Biegał ktoś?? Nabiegałem 10km w 41:42. Pierwszy raz w życiu biegłem taki dystans( treningowo max 8km i to 2 dni przed tym biegiem)Został jeszcze spory zapas sił. Wcześniej 2 lata trenowałem sprint. Może się szarpnę na połówkę w tym roku

dobry czas, jak na pierwszy raz:wink4:

a co do połówki- dawaj- chętnie poobserwujemy, jak sobie radzisz- tu wszyscy mamy konta na endomondo- więc dołączaj do nas i biegamy:wink4:

---------- Post dopisany 17-05-2014 at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2014 at 22:10 ----------

bieganie.pl - NEWSy, Świat

robimy?:wink:

Opublikowano

Mozna:naughty:

Trzeba by nagrywać całość i wstawiać tu

Opublikowano

no tylko:wink: mozna sie umówić, że pijemy w biegu:grin:

---------- Post dopisany 25-05-2014 at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2014 at 23:48 ----------

zaliczyłem kolejny Maraton dzisiaj :slina::wink4:

Opublikowano
  • Autor

maraton czy półmaraton???

Opublikowano

maraton:wink:

Opublikowano

Ja wczoraj bieg uliczny na 10km w moim miescie :-) sympatycznie:)

Opublikowano
  • Autor

jakie czasy Panowie???

Ja w niedziele mam Triathlon 1/4 IM w sierakowie

Opublikowano

u mnie 4.47.00 -lepiej niż poprzednio, czyli progres i jest nad czym pracować, bo ostatnie 12km, przychodzi ciężko, do 30 szło w miarę równo, a potem opadłem z sił, może dlatego, że słonko grzało ostro- pewnie i to było powodem:wink: najpierw deszcz, ulewa wręcz, tuż przed startem, a tak po 10km, ogień z nieba, nie było czuć na początku gorąca, bo biegliśmy wzdłuż morza i chłodem wiało od niego, potem trasa była dalej wgłąb i w mieście końcówka- skurcze mnie wykończyły...ale teraz wiem na pewno, że do maratonu potrzeba dłuuugich wybiegań, min 25-30 km, bo przebiec 20km co weekend-nie stanowi dla mnie większego problemu, ale dłuższe dystanse trzeba wypracować i wybiegać:wink4:

miałem plan treningowy, w którym nie było uwzględnione bieganie na takich długich dystansach, tylko długie biegi-25km, ale z dużą intensywnością- sam wprowadziłem poprawki i na miesiąc przed maratonem, zrobiłem dwa długie biegi- 28 i 30km, na kolejne podejście- muszę zrobić 4 takie długie biegi, z czego ostatni na dwa tygodnie przed maratonem i min 35-37km...błędem z mojej strony było też to, że piłem w biegu- zawsze na treningach, po prostu zwalniam i piję w marszu- teraz biegłem i nawet chwili nie odpocząłem kilka sekund zaoszczędziłem na początku, a na koniec nie miałem już tyle sił, taktycznie źle to rozegrałem, ale co tam- liczy się zabawa:grin::wink4: przecież i tak się nie zbliżę do rekordu świata, więc biegam, dla siebie, a na trasie widziałem 3 typów na glebie, opadli kompletnie z sił, jeden leżał pod kroplówką i czekał na karetkę:kwasny: niezbyt przyjemny widok

post-7494-1406905722,198_thumb.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ćwiartka IM zaliczona, łącznie 2:41:50

Pływanie 950m - 19:55

rower 45km- 1:18:23

bieg - 10,5 km - 55:30

Teraz Triathlon dystans olimpijski w Pniewach 1500m-45-10km a w lipcu połówka IM w Poznaniu :)

Opublikowano

nasz zdrowie:wink:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

ja teraz roztrenowany jestem do 8-go, potem zaczynam treningi do jesiennego maratonu