Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
nasz zdrowie:wink:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

ja teraz roztrenowany jestem do 8-go, potem zaczynam treningi do jesiennego maratonu

spróbuj Triathlonu, rewelacja:), a wiem, że na rowerze śmigasz i pływasz więc nie będzie cieżko

Opublikowano

za mało czasu na przygotowania do startów, ledwo z bieganiem się mieszczę w grafikach dnia:grin::wink4:

---------- Post dopisany at 07:17 ---------- Poprzedni post napisany at 07:16 ----------

a teraz, to rower odstawiłem zupełnie, pływam sporadycznie- tylko bieg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chłopaki mam takie pytanie do speców..ostatnio wziąłem w koncu dupe w ruch i stosuje sobie tą technike z tej tabeli Jak zacząć biegać? Bieganie bez wypluwania płuc, czyli przewodnik początkującego biegacza | NaTemat.pl wiem że moze to śmieszne dla was juz wybieganych ale dla mnie na poczatek to i tak duzo.według tabeli jestem dopiero na 2 tygodniu biegania i jak w tych pierwszych fazach biegu i marszu daje rade tak na koniec ledwo biegne.Łydki tak mi sie ściągają że mam wrazenie że są z betonu..takie uczucie mam bo są spięte i twarde.ledwo dobiegam do konca etapu.czy ja jakos biegam zle czy to normalka na poczatku?nie biegne szybko.raczej wolne tempo.teraz mam miec kolejny tydzien czyli 3 min biegu ale czuje że nie dam rady z tymi łydkami..

Opublikowano

raczej norma, choć każdy reaguje inaczej- ja tak miałem na początku, ale po ok 5 km przechodziło, rozciągaj się po każdym bieganiu, szczególnie łydki- powinno pomóc:wink:

Opublikowano
  • Autor

Standard na pocZątku, porostu biegaj dalej i nie spijaj tak łydek podczas biegania, rozluzniaj je

Opublikowano

dzieki..ale jak mam nie spinac łydek?ja sobie po prostu biegne takim truchcikiem że tam powiem i nieczuje żebym jakos specjalnie spinał nogi..same sie spinaja hehehe a macie jakieś cwiczenie na rozciąganie łydek?

Opublikowano

:wink:

Opublikowano

dzieki..wiedziałem że na was można liczyc..a swoja drogą to z taką kobietką to wolałbym sie inaczej porozciagać:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie- jakieś doświadczenia w tej kwestii macie?

Nike Zoom Vomero 9 Trainers - UK 10 - BNIB - 642195 006. Running Shoe Air | eBay

Nike Zoom Pegasus 31 Air 2014 New Mens Cushion Jogging Running Shoes Pick 1 | eBay

---------- Post dopisany 29-06-2014 at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany 23-06-2014 at 07:28 ----------

live stream IronMan Austria- jakby ktoś chciał popatrzeć:wink:

Livestream / Ironman Austria 2014: Live aus Klagenfurt vom 29.06.2014 um 06.30 Uhr / ORF TVthek

Opublikowano

Skubancy,odkładają te rowery i biegną jak gdyby nigdy nic:kox:

Opublikowano

spróbuj kiedyś pojeżdzić na rowerze, a potem pobiegać- ogień z d*py:grin:

Opublikowano
  • Autor
spróbuj kiedyś pojeżdzić na rowerze, a potem pobiegać- ogień z d*py:grin:

wczoraj triathlon olimpijski Pniewy 1500m pływanie rower 40km i bieg 10 km w czasie 2:44

Ogień :)

Opublikowano

mówiłem :grin::wink4:

idziesz Zbyszek ostro:whistling:

Opublikowano
  • Autor
mówiłem :grin::wink4:

idziesz Zbyszek ostro:whistling:

:) za miesiąć połówka IM w Poznaniu

Opublikowano

Witam kolegów.

Fajny wątek na tym forum :-)

Też sobie trochę biegam, ale w sumie regularnie dopiero od 2 miesięcy. Startowałem już w biegach na 5, 6 i 8km. Mieszczę się w pierwszej połówce startujących ;-)

W III biegu AGH czas na 6km 29:57, płaska trasa w okół krakowskich błoń. O maratonach na razie nie myślę, ale kiedyś chciałbym pokonać.

Mam pytanie, dzięki waszym postom zainstalowałem sobie endomondo. Fajna rzecz, ale mam dwa pytania:

- czy po zakupie ze sklepu play wersji pro za te 21zł jest już możliwość stałego korzystania np. z formy rywalizacji ze samym sobą? W płatnościach inapps widzę, że życzą sobie abonamet a dwa razy płacił nie będę.

- czy w wersji darmowej nie da się zrobić więcej niż jeden trening na dzień? dzisiaj biegłem najpierw 8km po największych górach w okolicy (na wykresie to raczej tak orientacyjnie to widać bo góra o największych nachyleniu choć nie dłuższa niż sto metrów widnieje jak lekki pagórek ;-)), potem była przerwa na kawę u znajomego i powrót do domu 5km, niestety zapisał się tylko czas bez znaczenia trasy choć sygnał gps był bardzo dobry.

Czy możecie polecić jakiś nieprzesiąkający potem uchwyt na ramię do telefonu? Kupiłem w decathlonie i po kilkunasty minutach w środku jest już wilgotno :/

Opublikowano

Mnie tez kolega namówił na bieganie. Do tej pory biegłem 2 razy z czego zrobiłem w sumie jakies 4km bo na wiecej siły nie pozwoliły :polew: Nie sądziłem że kiedyś dam się przekonać ale w końcu trzeba sie zabrać za te swoje zwłoki.:naughty:

Marcin_1979 mam endomondo pro (nie płaciłem, chomik :wink:) a oczywiście nie mam wykupionego abonamentu. zapisuje mi każdy trening bez problemu. Ja pierwszeg dnia robiłem dystans 2km w 3 odcinkach które się załadowały i widać wszystko na stronie endomondo.

Opublikowano

jak masz wersję pro- to wszystko działa normalnie-rywalizacja też

co do bezpłatnej wersji- możesz robić kilka treningów dziennie, włącz przesył danych i po zakończonym biegu-po prostu zamknij trening i rozpocznij drugi- musiało coś się poknocić:wink4:

Opublikowano

Na to wygląda, że się coś poknociło. Dane pakietowe włączone bez przerwy, sygnał gps w lg g jest najlepszy z wszystkich telefonów jakie miałem, łapie fixa nawet w domu.

W takim razie kupuję wersję pro.

Dziękuję za odpowiedzi.

Miłego biegania wszystkim. Gdyby ktoś biegał w okolicach Krakowa to dajcie znać. Ja prawdopodobnie następny bieg to 10km w Dobczycach.

Opublikowano

podaj nicka na endo:wink4: poobserwujemy, co tam "wyprawiasz":grin:

Opublikowano

Marcin_1979 ja u siebie nie mam przekazywania danych włacznego bo nie mam żadnych pakietów internetowych. Mam w tel treningi, idę do domu właczam wifi następnie w historie i samo się ładuje na serwer.

domjenick jesli to było do mnie to narazie w moim wykonaniu żenua niema na co patrzeć.