Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to teraz jeszcze tydzień odpoczynku i zaczynam biegać ponownie- trochę odpocząłem, choć na początku mnie nosiło, żeby gdzies wybiec, ale przecież to ma byc dla zdrowia i przyjemności, więc odpoczywam... :grin:

Opublikowano

Właśnie miałem pytać czemu nie biegasz,myślałem że jakaś kontuzja po ostatnim biegu.

Opublikowano

listopadf- w zeszłym roku było 6 tygodni, w tym tylko miesiąc- regeneracja, nic więcej

Opublikowano

no czemu nie :wink:

Opublikowano
  • Autor

ok :)

Opublikowano
  • Autor

kurde, od 6 grudnia mam roztrenowanie:)

po nowym roku powtórzymy :)

Opublikowano

a można przedłużyć potem ;-)

Opublikowano

A spróbuje się z Wami ;) Choć u mnie to bardziej rekreacyjnie, na razie najwięcej co przebiegłem to 15km w 1:38h ;) A tak średnio koło 5km w jakieś 30 minut, zależnie od nastroju i pogody.

Opublikowano

Toć tu sama amatorka. Sam nielepszy jestem ale 100 km w miesiącu muszę palnąć

Opublikowano

Oj to takiego samozaparcia nie mam, ale trzeba się przyłożyć ;)

Opublikowano
  • Autor

dolicz kolego pływanie i rower dla co niektórych

Opublikowano

Albo zajrzy tu Korzeń i pilnie 100 km na raz

Opublikowano

dolicz kolego pływanie i rower dla co niektórych
no właśnie :grin:

Albo zajrzy tu Korzeń i pilnie 100 km na raz

Korzonkowi- to będziemy ucinać km i kalorie, bo roboty nie mogą uczestniczyć w zdrowej rywalizacji :grin::wink:

Opublikowano

Ja dziś sobie uderzyłem 10km - na spokojnie niecałe 50 min... najlepsze, że w czasie biegu zaczął padać śnieżek a jak dobiegłem do domu to napadało tyle, że jeszcze sobie pojeździłem z wyłączonym ESP :decayed:

Opublikowano

Niewiem czy to normalne ale w trakcie ostatniego biegu przy 9 km. zacząłem ziewać

Opublikowano

Niewiem czy to normalne ale w trakcie ostatniego biegu przy 9 km. zacząłem ziewać

normalne, to to nie jest- mi to wygląda na efekt niskiego poziomu cukru we krwi, zrób sobie badania, bo człowiek robi się senny, gdy cukier spada poniżej minimalnej dawki, tj- zazwyczaj poniżej 70 mg i zwane jest to hipoglikemią, robisz się senny i czasem zmęczony, jeśli występuje często i podczas wysiłku- masz zaburzenia gospodarką cukru, insulina reguluje poziom cukru, ale jeśli jego poziom jest za mały, lub za duży- występują efekty uboczne- w skrajnych przypadkach cukrzyca- jeśli cukier jest za wysoki i hipoglikemia- jeśli jest za niski, oba przypadki w pierwszych symptomach, można regulować dietą, ale badania nie zaszkodzą- będziesz wiedzieć, na czym stoisz, a raczej biegniesz... :grin:

Opublikowano

Pierwszy raz takie coś miałem. Zobaczymy następnym razem,choć cukier miałem sprawdzany jakieś cztery miechy temu i było cacy

Opublikowano

to może po prostu słabo zjadłeś, albo zmęczony po piątkowym piciu jesteś :wink4: