Slawek84 Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Witam Moglibyscie zaproponowac mi jak obnizyc i utwardzic zawieszenie, aby mozna bylo pewniej pokonywac zakrety. Jaka sume na to bede musial przeznaczyc.
Gość zdeniu Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 tak najlepiej http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=127661938 i nie wcale nie jest drogo
bratpit Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Tak jak szybko obniżysz i utwardzisz tak szybko będziesz chciał mieć spowrotem serie - polskie drogi nienadają sie kompletnie na sportową zawiech - ale to moje zdanie
lmatys Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 WitamMoglibyscie zaproponowac mi jak obnizyc i utwardzic zawieszenie, aby mozna bylo pewniej pokonywac zakrety. Jaka sume na to bede musial przeznaczyc. ...mocno odradzam...kolega ma Corse Sport..jest obnizona+mega twarda...tym sie jezdzic nie da...kregoslup chrupie na dziurach... Pozdrawiam.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 kolega elMatadore ma obniżony zawias i mu pęka ścianka grodziowa pod maską bo nie ma rozpórek. Więc odradzam na polskie warunki taki zabieg.
Peter Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 tak najlepiej http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=127661938 Mam dokladnie ten zawias (-40mm). Zaplacilem za niego 1150 z i jestem bardzo zadowolony. Nie sluchaj tych, ktorzy twierdza ze takim autem nie da sie jezdzic po drogach :razz: Ja czuje komfort w aucie :mrgreen:
bratpit Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Ja czuje komfort w aucie :mrgreen: Dobrze że masz chociaż poczucie humoru :mrgreen:
bolek Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Ja czuje komfort w aucie Byc moze bo to nie jest jakies super twarde zawieszenie
Peter Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Podobno kit Supersporta nalezy do twardszych, ale np. w Mini Cooperze S zawias jest jeszcze twardszy (tu jest dopiero jazda :mrgreen: )
Gość zdeniu Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 panowie powiem tylko tyle jeździłem spory czas MK II na właśnie gwincie SuperSporta (około dwa lata) do tego miałem założone felgi RSL 14calowe (szer. 8 cali przod i 9 cali tył) prześwit pod autem od najniższego punktu 5/6cm no i własnie , jeździłem dwa lata, pomieście, po polsce, nawet byłem nim na zlocie w czechach i nie ma najmniejszego probelmu z jazdą tylko trzeba umieć ci którym pęka buda znaczy ze mają niezłe rozbitki poza tym jak dla mnie było to niezły czas zabawy i przyjemne doświadczenie teraz śmigam Audi bo zachciało mi się już czegoś wygodniejszego tak więc nie ma najmniejszego problemu z obizeniem audi i wcale nic nie bedzie "pękało" dlaczego nie wypowie się ktoś kto tego doświadczył tylko dyskutanci którzy niby gdzieś coś widzieli, słyszeli itp. podsumowując Slawek84, jezeli masz ochote to bez problemu montuj i smigaj
SebMis Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 ja podobnie jak zdeniu (może nie aż tak hardcorowo 5cm :twisted: ) ale śmigałem 5 lat golfem twardym i niskim i nawet moja kobieta potrafiła nim jeździć, jak przestrzega się pewnych zasad wszystko jest OK.
Rekomendowane odpowiedzi