Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Siedzenia grzane na postoju?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grzane siedzenia to pożyteczna funkcja, ale po wyłączeniu zapłonu nie działają. Jest jakiś "myk", żeby grzały na postoju? A może o czymś nie wiem? Pozdrawiam.

Opublikowano

?? a po co mają grzać na postoju z wyłączonym zapłonem ? Według mnie bardzo dobrze, że tak jest...

Jest to oczywiście standard

Opublikowano

Nie wiem, czy dobrze... Jak sie np. na kogoś czeka godzine to przydałoby się grzanie w tyłek. A nikt chyba nie odpala samochodu co pięć minut, żeby nagrzać wnętrze :)

Opublikowano

Nie wiem, czy dobrze... Jak sie np. na kogoś czeka godzine to przydałoby się grzanie w tyłek. A nikt chyba nie odpala samochodu co pięć minut, żeby nagrzać wnętrze :)

a potem wychodzisz z auta zapominając wyłączyć, a siedzonka dalej grzeją i nie wiadomo co się ciekawego może wydarzyć :kox:

Opublikowano

Są brzęczyki - jak przy światłach, są wyłączniki czasowe - jak przy ogrzewaniu tylnej szyby, a poza tym wydaje mi sie, że fotele grzeją jak sie na nich siedzi, bo raz, przez przypadek, jak włączony był fotel pasażera i nikt na nim nie siedział - fotel był zimny.... a może mi sie wydawało... Ale wróćmy do tematu. Da się na postoju, czy nie? :)

Opublikowano

Ciekawe, czy po tej godzinnce jeszcze uruchomisz autko.

Jaki pobor mocy maja takie grzane zadle?

Opublikowano

po wylaczeniu zapłonu odcianane jest cale zasilanie ze wzgledów bezp. a czasowwo podtrzymane nap. na szybach i szyber.[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 20:56 _________________________________________________i nalezy dodac, jesli checsz zrobic na postoju zaopatrz sie w 2 aku