niwe Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam. Grzane siedzenia to pożyteczna funkcja, ale po wyłączeniu zapłonu nie działają. Jest jakiś "myk", żeby grzały na postoju? A może o czymś nie wiem? Pozdrawiam.
pre_pl Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 ?? a po co mają grzać na postoju z wyłączonym zapłonem ? Według mnie bardzo dobrze, że tak jest... Jest to oczywiście standard
niwe Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nie wiem, czy dobrze... Jak sie np. na kogoś czeka godzine to przydałoby się grzanie w tyłek. A nikt chyba nie odpala samochodu co pięć minut, żeby nagrzać wnętrze
pre_pl Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nie wiem, czy dobrze... Jak sie np. na kogoś czeka godzine to przydałoby się grzanie w tyłek. A nikt chyba nie odpala samochodu co pięć minut, żeby nagrzać wnętrze a potem wychodzisz z auta zapominając wyłączyć, a siedzonka dalej grzeją i nie wiadomo co się ciekawego może wydarzyć
niwe Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Są brzęczyki - jak przy światłach, są wyłączniki czasowe - jak przy ogrzewaniu tylnej szyby, a poza tym wydaje mi sie, że fotele grzeją jak sie na nich siedzi, bo raz, przez przypadek, jak włączony był fotel pasażera i nikt na nim nie siedział - fotel był zimny.... a może mi sie wydawało... Ale wróćmy do tematu. Da się na postoju, czy nie?
Pikuś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ciekawe, czy po tej godzinnce jeszcze uruchomisz autko. Jaki pobor mocy maja takie grzane zadle?
czaki22 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 po wylaczeniu zapłonu odcianane jest cale zasilanie ze wzgledów bezp. a czasowwo podtrzymane nap. na szybach i szyber.[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 20:56 _________________________________________________i nalezy dodac, jesli checsz zrobic na postoju zaopatrz sie w 2 aku
Rekomendowane odpowiedzi