Paweł102 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Postanowiłem pokazać moją niuńkę. Srebrny avant z 2004r. Był to zwykły seryjniak (4xel. szyby, pakiet chrom i drewno, czarna skórzana kierownica, 2x podłokietnik, zawias seryjny, radio concert i to tyle). Postanowiłem troszkę ją poprawić. Zmiany: -wirusik MR MOTORS -felgi ATT 17" + opony vredestein ultra sessanta 235/45 -podwójny układ wydechowy z 2.5 tdi + końcówki 90mm ścięte -przedni zderzak sline z grilem i kratkami -tylny zderzak sline -listwy drzwiowe s4 -spojlerek na klapę -progi, zderzaki i dokładki w kolor nadwozia -znaczki sline -usunąłem jeszcze znaczek 1,9tdi i na razie to tyle
marcin_o23 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 ładna, jedynie felgi mi nie leżą, ale jak tobie się podobają to ok, gratki za mody
bzyku18_23 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Piękna fura :good:pokaż jeszcze zdjęcia środka
Pawlo 2004 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Bliźniak mojej A4 Znaczek s-line na grilu jest w złym miejscu i cos krzywo Felgi mogły by być 18" Reszta na duzy plus :good:
Paweł102 Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 Bliźniak mojej A4 Znaczek s-line na grilu jest w złym miejscu i cos krzywo Felgi mogły by być 18" Reszta na duzy plus :good: Podstawiłem jeszcze zdjęcia środka. Znaczek na grilu już jest obecnie poprawiony podobnie jak usunięte z klapy 1,9tdi (zdjęcia robiłem zaraz po założeniu zderzaków i listew). Felgi mogły by być 18 czy 19, ale musiałbym obniżać zawieszenie, żeby strasznie nie wyglądało. Poza tym jeżdżę głównie po mieście i zaliczam sporo krawężników, a na 17 przy oponie 235 można jeszcze spokojnie na nie wjeżdżać. Dodatkowym argumentem za 17 było to że je dostałem i nie płaciłem za nie. Dokupiłem tylko felgi, bo fabrycznie był na 15.
wrclaguna Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Kolorek piekny auta ale srodeczek piszczy bida
Pawlo 2004 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Bliźniak mojej A4 Znaczek s-line na grilu jest w złym miejscu i cos krzywo Felgi mogły by być 18" Reszta na duzy plus :good: Podstawiłem jeszcze zdjęcia środka. Znaczek na grilu już jest obecnie poprawiony podobnie jak usunięte z klapy 1,9tdi (zdjęcia robiłem zaraz po założeniu zderzaków i listew). Felgi mogły by być 18 czy 19, ale musiałbym obniżać zawieszenie, żeby strasznie nie wyglądało. Poza tym jeżdżę głównie po mieście i zaliczam sporo krawężników, a na 17 przy oponie 235 można jeszcze spokojnie na nie wjeżdżać. Dodatkowym argumentem za 17 było to że je dostałem i nie płaciłem za nie. Dokupiłem tylko felgi, bo fabrycznie był na 15. Jak znaczek poprawiony to dobrze 17" jest ok! sam na 17" jeździłem przez klika lat, dopiero od tygodnia cieszę się 19"
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 bardzo ładna, zewnętrznie wszystko poza felami - moje zdanie wewnątrz bida - to fakt ale mimo wszystko piękna Bliźniak mojej A4 dosłownie lustrzane odbicie
Pawlo 2004 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 bardzo ładna, zewnętrznie wszystko poza felami - moje zdanie wewnątrz bida - to fakt ale mimo wszystko piękna Bliźniak mojej A4 dosłownie lustrzane odbicie Z zewnątrz oprócz kól to samo a środek to juz inna bajka
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 bardzo ładna, zewnętrznie wszystko poza felami - moje zdanie wewnątrz bida - to fakt ale mimo wszystko piękna Bliźniak mojej A4 dosłownie lustrzane odbicie Z zewnątrz oprócz kól to samo a środek to juz inna bajka chodziło mi o ustawienie aut obok siebie pod warunkiem, że Twoje po lewej a kolegi z prawej i jak w lustrze
Pawlo 2004 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Teraz załapałem dopiero o co ci chodzi No tak masz racje Nie jeden by myslał, że to jakis foto montaż z tym odbiciem a to 2 inne auta by były
Artur82 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Kolorek piekny auta ale srodeczek piszczy bida nie taka znowu bida...4 elektryczne szybki są zewnatrz bardzo ładne autko
andr3i Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 gratki furki ale te meble to wogole tam nie pasuja prosze Cie zamien najlepiej na szczotkowane alu i bedzie cacy szerokosci
Rekomendowane odpowiedzi