Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Felgi 16/17 cali jakie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zakupić nie długo jakieś nowe felunie do mojej A4 sedana kolor czarny i nie wiem czy 17 nie będą za duże na nasze drogi?, co myślicie o 17-nastkach i o 16-nastkach?, może znacie jakieś ciekawe wzory?mnie interesuje pomieszanie srebrnego koloru z czarny lub grafitowego z czarnym coś w tym stylu co wy na to? :>

Opublikowano

Kolego A3 tylko 17" i do czarnego bardzo dobry pomysl z tym kolorem co proponujesz :th:

Mi osobiscie nie podobaja sie ori fele , a za to bardzo sie podobaja felgi kolegi Nowaka_zg :drool: , ale to kwestia gustu i co kto lubi. Powodzenia

Opublikowano

A może masz jakieś ciekawe wzory do pokazania? :>bo ja szukam tak sobie po necie i jakoś nic super mi w oczy nie wpadło :(

Opublikowano

Kolega mi powiedział że rostaw śrub w A4 to 5x120 to prawda?bo mi sie wydaje że nie ale moge sie mylić :P

Opublikowano

5x112

Opublikowano

S-line , Mam8 :th:

Rozmiar 17 ' :)

Opublikowano

nie wiem czy 17 nie będą za duże na nasze drogi?

za duże nie będą, ja śmigam na 18" i daje radę :cool:

Opublikowano

17" do czarnej szukaj czegos ... srebrno czarnego ;) wg mnie efekt bedzie mega

Opublikowano

ja z uporem maniaka bede powtarzac:

na duze dziury 16`, ostrozna jazda moze byc 17`

Opublikowano

Dla mnie bomba :drool: tak jak ci mowile takie fele ma wlasnie kolega Nowak_zg mi tez sie bardzo podobaja i tez nad nimi mysle ale 17" :th:

Opublikowano

No ja myśle nad 18 jak się bawić to się bawić :P:thumbup:. tylko zastanawia mnie czy nie musze nic robić w zawieszeniu przy takim rozmiarze feluni?, mam na myśli położenie A4- czwóreczki na glebie :thumbup:

Opublikowano

Obowiazkowo bedziesz ja musial zglebic :decayed:

Opublikowano

Ale muszą ją zglebić dlatego bo bez gleby coś się będzie dziać nie dobrego czy dla samego wyglądu??.

Z tego co mi w sklepie tuningowym w Wawie powiedzieli to najmniej trzeba liczyc 2500zł na zawieszenie...

Opublikowano

Obowiazkowo dla wygladu, bo bedzie za bardzo w gorze :thumbdown:

Jak niemasz kaski na caly zawias to kup same sprezyny i zapodaj do ori amorow i bedzie git :th:

Na 18" gleba musi byc :drool:

Opublikowano

No mi powiedzieli za same spręzyny H&R 2500zł to dużo czy mało?

Opublikowano

:shocked: :shocked: Jak dla mnie to duzo,wiesz zona,dzieci ale niewiem jak ty stoisz finansowo. :kox: Moim zdaniem wystarczy zapodac springi Weiteca napewno sa tansze ok.700-800zl i tez bedzie sie dobrze prezentowal :naughty: :th:

Opublikowano

A te sprężyny Weiteca są jakies wytrzymałe?