kipp3r Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 jako że nie mogłem nic znaleźć na ten temat pozwoliłem sobie założyc nowy temat mam w B7 radyjko navi plus w dwoma wejściami na kartę SD, po włożeniu karty pojawia się komunikat że karta jest włożona ale w momencie wybierania jej w funkcji radio jest nie widoczna (nie podświetlona) czy trzeba coś gdzieś przestawić czy może karta musi mieć wgranego jakiegoś autoruna ?? Karta z aparatu SD 4GB z góry dziekuje za odpowiedź
michwr Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 z tego co ja testowałe m to czyta tylko ddo wielkości 2GB
Sublime Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 No właśnie, dobre pytanie. Wiecie jaką maksymalną wielkość karty SD czyta RNS-E? Chciałem zapytać, zanim kupie za dużą :>
stjepan Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam mam ten sam problem w B7 wgrywałem już w plikach i bez plików i nic, na początku pokazuje, że czyta, a później pokazuje, że slot jest pusty, również proszę o pomoc przydało by się wykorzystać dwa sloty na jakąś muzyczkę. (;
stjepan Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Ale czy pliki muszę wgrać w jakiś specjalny sposób, czy mogę je wgrać w folderach??? dzięki za info.
quake_cos Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Przetestowane u mnie tak, SDHC - nie może być micdo sd w przejsciowce moze byc, kazda do 2GB
kolekurs Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam, Może ktoś pomoże mam SD 2GB i wrzuciłem mp3 ale nie które widzi nie które nie, po za tym jest jeden kawałek który widzi a nie chce odtworzyć wszystko formaty mp3 ?? ma ktoś jakiś pomysł ?
stjepan Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Ja mam nak samo ale nie wiem czym to jest spowodowane, tak jak mówisz wszytko jest w formacie mp3
Rekomendowane odpowiedzi