Opublikowano 13 Stycznia 201511 l Dla porównania, osłony z końcówką A czyli auto ze spryskami: Osłony z końcówką C auto bez sprysków, p&p do b5 Gdyby ostatnio nikt tego nie poruszył nie spostrzegłbym różnicy a sprzedałem parę kompletów na forum, człowiek całe życie się uczy
Opublikowano 14 Stycznia 201511 l Czyli krotko mowiac. Jak mam b5 poliftowy i spryskiwacze swiatel to musze szukac tych pierwszych oslon?
Opublikowano 14 Stycznia 201511 l Autor Czyli krotko mowiac. Jak mam b5 poliftowy i spryskiwacze swiatel to musze szukac tych pierwszych oslon? nie Osłona ABS z literką A totalnie nie pasuje do A4 B5
Opublikowano 16 Stycznia 201511 l Autor a nie ma problemu z wyciętym kółkiem dla zbiornika spryskiwaczy, nie jest czasem cofniety? jak doapsujesz osłone to nie masz japy po którejs stronie całej osłony? Edytowane 16 Stycznia 201511 l przez Kowi87
Opublikowano 16 Stycznia 201511 l Już wyrezalem jak założe to wstawie zdjęcie Trzeba otwór poszerzyć i gra trochę pracy szlifierka ,pilnikiem i opalarka
Opublikowano 22 Czerwca 201511 l poka foty, bo jest osłona do kupienia A nie będę sięładował w coś jak ma głupio wyglądać
Opublikowano 2 Grudnia 20169 l Witam czy posiada ktoś jeszcze takie osłony z vr5 i chciałby je sprzedać ? I mam jeszcze jedno pytanie czy do b5 1,8t AEB będą pasowały ?
Opublikowano 4 Grudnia 20169 l Podpinam się pod temat.. wszystko mowa o poliftach a czy do przedliftów wejdzie osłanka zbiorniczka? bo nie wiem czy warto szukać dzięki za info
Opublikowano 5 Grudnia 20169 l A nie masz taich na sprzedaż albo ktoś ? Zmieniają strasznie wygląd i cieszą oko
Opublikowano 5 Grudnia 20169 l pablo15005 czasem ma takie chyba ciężki temat się zrobił, sam polowałem kilka tygodni ale trafiłem w dość niskiej cenie obie podobno z b6 3.0 idzie spasować osłonę zbiorniczków, choć jeszcze nie widziałem jak to wygląda w b5 Edytowane 5 Grudnia 20169 l przez Trzesio
Opublikowano 29 Czerwca 20179 l Sorry że odgrzewam kotleta - ale mam pytanko: Czy ktoś już zakładał osłonę z VR5 zakrywającą pompę ABS do 2.7BiTurbo w S4 B5? Chciałbym sobie przykryć burdel koło pompy ABS i zbiorniczków wspomagania i spryskiwaczy , ale nie wiem czy rura dolotowa nie będzie przeszkadzać w jej założeniu ?
Opublikowano 28 Lipca 20179 l Autor Dnia 29.06.2017 o 08:03, XXXXXXX napisał: Sorry że odgrzewam kotleta - ale mam pytanko: Czy ktoś już zakładał osłonę z VR5 zakrywającą pompę ABS do 2.7BiTurbo w S4 B5? Chciałbym sobie przykryć burdel koło pompy ABS i zbiorniczków wspomagania i spryskiwaczy , ale nie wiem czy rura dolotowa nie będzie przeszkadzać w jej założeniu ? pasuje
Opublikowano 24 Stycznia 20188 l Orientuje się ktoś, czy osłony z A4 B6/B7 nr 8E0 103 927 B (znalazłem też z literami C i F) podejdą do A4 B5? Edytowane 24 Stycznia 20188 l przez Pablo1809
Opublikowano 18 Lutego 20188 l Posiada ktoś takie osłony jeszcze na sprzedaż przegrzebałem całe alledrogo olxy sprzedajemy.pl itp strony i nigdzie nie ma Gdyby ktoś posiadał proszę pisać PW