Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Stitfajer z gowna bata nie ukręcisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Zderzak zderzakiem, ale pomyślcie że on ten górny laminat przyklei do maski Kozacki wave będzie jak mu to do słońca pokrzywi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A maska będzie się otwierała razem z grilem i zderzakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Dlaczego tak jedziecie po koledze? Wstaw foto jak to posklejasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OQS Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Dlaczego tak jedziecie po koledze? Wstaw foto jak to posklejasz O to! Też chciałbym to zobaczyć na samochodzie, chociaż trochę strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spitfire90 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Zero wyrozumiałości dokupi się z przodu i z tyle lampy na led-ach i będzie się prezentować hehe no wstawię i mam nadzieję, że efekt będzie podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 maske to sie chyba docina przy tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Zero wyrozumiałości dokupi się z przodu i z tyle lampy na led-ach i będzie się prezentować hehe no wstawię i mam nadzieję, że efekt będzie podobny. Ja mam akurat niską tolerancję na głupotę i bezguście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Zero wyrozumiałości dokupi się z przodu i z tyle lampy na led-ach i będzie się prezentować hehe no wstawię i mam nadzieję, że efekt będzie podobny. Ja mam akurat małą tolerancję na głupotę i bezguście. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ale przy tym zderzaku można wstawić FMIC na 900 kunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OQS Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Tam są przewidziane jakieś zaczepy w ogóle? Czy zderzak też się przykleja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Tam są przewidziane jakieś zaczepy w ogóle? Czy zderzak też się przykleja? szukam wąłsnie jakiegoś tutorialu mzoę ktos to montował na innych forach, ale brak czego kolowiek wiec sam fakt mówi za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Chyba przykleja, miejsca na mocowanie ślizgów nie ma. btw, Jakie wypaśne vt u tego sprzedawcy [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 21:58_________________________________________________Jak trzeba mieć naebane w głowie, żeby na coś takiego wpaść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spitfire90 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 No te przykłady, które wybrałeś faktycznie jakiś koszmar... mam nadzieję, że nie będzie z tym za dużo yebania się przy montażu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 No te przykłady, które wybrałeś faktycznie jakiś koszmar... mam nadzieję, że nie będzie z tym za dużo yebania się przy montażu... A mam nadzieję, że będzie dużo i w dodatku zderzak się połamie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Chyba przykleja, miejsca na mocowanie ślizgów nie ma. btw, Jakie wypaśne vt u tego sprzedawcy [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 21:58_________________________________________________Jak trzeba mieć naebane w głowie, żeby na coś takiego wpaść ? liznął fotoszopa troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landryn86 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 z jakiej jestes wsi? mam nadzieje,ze nie blisko mojej, bo to bedzie oznaczac dla mnie koniec lansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szawer Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 pamietaj 8dnia bog stworzył Audi a nie przystanek i kilka krzesełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoor89 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi