krystian1982 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 witam wszystkich mam pewien problem kupiłem autko parę tygodni temu i wpadł mi w oko jeden problem mianowicie od strony kierowcy szyba otwiera sie normalnie czyli przełącznik w dół to szyba też w dól[prawidlowo] a drugi przełącznik odwrotnie do góry a szyba w dół dodam że po obu stronach jest ten problem.?
domjenick Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 może ktoś zamienił kable biegunami-spróbuj odwrócić i powinno być dobrze
ryszard1961 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 ktoś dał d*py przy podłączaniu powinny chodzić razem jak w dół to w dół
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 a czy przypadkiem nie kupiłeś anglika - tam podobno są takie cuda po przekładce bo nie sądze aby ktoś zmieniał bieguny ot tak
domjenick Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 a czy przypadkiem nie kupiłeś anglika - tam podobno są takie cuda po przekładce bo nie sądze aby ktoś zmieniał bieguny ot tak w anglikach też tak chodzą-to nie ma nic do rzeczy ja myślę,że kable ktoś odwrócił
krystian1982 Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 dzięki dzisiaj spróboję zdjąc boczek i sprawdzę te kable a jezeli chodzi o samochod to jest anglik tylko ze nie przelożony mieszkam na stale w irlandii północnej. postaram się sprawdzic i napisać co bylo dzieki
Rekomendowane odpowiedzi