ono Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Dzwoniłem , koleś nie robił takiego ale mówi że powinno sie udać , musze podjechać jak bryka będzie thx
boberek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 ehh nie moge sie doczekac kiedy to cos zobacze http://www.madness-us-cars.com/actualite-vehicules-americains/film-mustang-bullitt-2008.htm
ono Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Puki to przypłynie , przeglądy , cło , akcyza , tablice to kurvva z miesiąc pewnie , trzeba wybrać jeszcze dobry kompresor bo te 315 KM to kibel . Tak sobie myśle jakie tablice , może coś w stylu W2 00000 , chiałem W2 Bullitt ale sie nie mieści , tylko 5 znaków można
spanky Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Puki to przypłynie , przeglądy , cło , akcyza , tablice to kurvva z miesiąc pewnie , trzeba wybrać jeszcze dobry kompresor bo te 315 KM to kibel . Tak sobie myśle jakie tablice , może coś w stylu W2 00000 , chiałem W2 Bullitt ale sie nie mieści , tylko 5 znaków można mowisz 5 znakow .. hmmm niech pomysle ... : moze W2 KIBEL .... [nie moglem sie powstrzymac ... ]
ono Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Dowiedziałem sie że nie mogą być same cyfry , mogą być tylko dwie na końcu , ale można zrobić W0 OOOOO , jeśli taka będzie wolna to biere
wojtas-audi Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Moze W0 DKA, albo W0 XXXXX albo W0 ONO :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 W0 OOOO <-- daj zamiast OOOOO bedzie znak audi ;P kiedy jest dokladny termin przyplyniecia autka do polski ;> ?
Gość Murzyn Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Moze W0 DKA, albo W0 XXXXX albo W0 ONO :gwizdanie: bardzie WO ŁONO :>
chudineze Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Może ja dorzuce swoje trzy grosze do tych tablic - WX POZIO albo WX (XXXXX) <--ilość mustangów pod maską
Gość Murzyn Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Może ja dorzuce swoje trzy grosze do tych tablic - WX POZIO albo WX (XXXXX) <--ilość mustangów pod maską dlaczego sugerujesz oniakowi zeby wozil nick pozia na blachach??
Nowak_zg Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Może ja dorzuce swoje trzy grosze do tych tablic - WX POZIO albo WX (XXXXX) <--ilość mustangów pod maską dlaczego sugerujesz oniakowi zeby wozil nick pozia na blachach?? oj czytam te forum juz dlugo i chyba dalej duzo rzeczy nie wiem cos was laczy chlopaki ? :gwizdanie:
letallec Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Tak, obaj zazdroszczą sobie furek :polew:
Rekomendowane odpowiedzi