Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A5 lift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kwestia gustu, dla Mnie środek z A6 jest o niebo lepszy

Opublikowano

no dobrze ale to auto o klase wyzsze , na tle serii 3 i C klasy i tak wypada najlepiej.

Opublikowano

Również kwestia gustu. :wink4:

F30 ma już fajniejsze wnętrze.

Opublikowano

Również kwestia gustu.

jak wszystko :wink4:

Opublikowano

no dobrze ale to auto o klase wyzsze , na tle serii 3 i C klasy i tak wypada najlepiej.

tylko właśnie brakuje Mi auta o środku A6 i zewnątrz A5 :naughty:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 03:04_________________________________________________w sumie auto marzeń: przód merc cls, tył merc S, a środek panamera :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Gdzieś kiedyś czytałem, że Audi pracuje nad dużym 2-drzwiowym Coupe, które ma konkurować z BMW 6 i MB CL. Możliwe, że będzie to A7 Coupe, wtedy będziesz miał środek A6. :decayed:

Opublikowano

za dwa razy tyle co A5 :)

Opublikowano

nadal uważam, że poprzednie A5 ma ładniejszy przód

Opublikowano

jak dla mnie nowy przód jest miazga, tylko tył jakoś się mało zmienił :cool1: i tak jest piękne, chociaż mi się coraz bardziej podoba A5 Sportback :)

Opublikowano

IMO wyglada jak lepsza wersja wnetrza Golfa :)

Opublikowano

na niemieckiej stronie audi jest już dostępny 3.0tfsi 272KM. 6.0sek do 100km/h to jakieś nieporozumienie dla mnie.3.0tdi 245KM diesel ma 5.9, BMW 3 245KM ma 5.9sek atu najmocniejsze auto i taki słaby wynik.

Opublikowano

IMO wyglada jak lepsza wersja wnetrza Golfa :)

z Golfem to nie ma zaduzo wspolnego :naughty:

Opublikowano

na niemieckiej stronie audi jest już dostępny 3.0tfsi 272KM. 6.0sek do 100km/h to jakieś nieporozumienie dla mnie.3.0tdi 245KM diesel ma 5.9, BMW 3 245KM ma 5.9sek atu najmocniejsze auto i taki słaby wynik.

Nie tylko moc najważniejsza Kuredu dobrze wiesz o tym :wink4:

Jak z masą tych wszystkich samochodów co wymieniłeś :mysli:

Opublikowano

Jeśli dla kogoś moc nie jest najważniejsza - kupuje 2.0 tdi. Kupując 3.0 tfsi klient chcę mocy :gwizdanie:

Opublikowano

tja , tylko staja pozniej na kresce te wysztkie auta i jakos zadne nie che zrobic tego deklarowanego przez producenta czasu.

Raczej pewne jest ze z S tronic musi zejsc z 6 sek.

Opublikowano

Ale co nie chce zrobic ? ... Ktore auta nie chca robic ? Ja uwazam ze wyscig do setki jest bezsensu bo na drodze nigdy nie masz takich akcji , chyba ze jezdzic od swiatel do swiatel . Dla mnei liczy sie elastycznosc . AWD do setki zawsze bedzie szybsze od RWD ... tuduuddu chyba ze STig ruszy RWD z dobrym kapciem i zlapie kawalek dobrego asfaltu . :wink4: . Zabawa zaczyna sie jak auto jedzie i ma przyczepnosc...

i zeby byl OT to Wy tu sie jaracie A5 ktore przy tym samochodzie wyglada jak kupa wuja toma , a i brzmi pewnie o 2 oktawy gorzej :dance:

Maserati-GranTurismo-MC-Stradale-Rear-Angle-View.jpg

:radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha:

Opublikowano

No jeszcze moment ale tu chyba benzynka rady nie da.. :cool1:

Opublikowano

BMW coś koło 1500kg ale tam jest 2.0 beznyna.audi tfsi 1790kg, diesel 1810kg, czyli tfsi lżejsze i mocniejsze od diesla a przynajmniej na papierze słabsze

Opublikowano

Q wazy.. beda ladne wciry ... pozyjemy zobaczymy . A6 3.0TFSI (313ps) dalo rade F10 z tym ze to nowe F10 nie jest juz takie drapiezne i bylo w X :confused4:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...