junior_tdi Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 no to pany musimy sie tam spotkac i jakie piwko wypic,co Wy na to?---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:22 ---------- my mamy duza grupe VAG TEAMerow,w miescie jest nas kolo 12 osob,i jeszcze cala grupa opolskiVAG.pl,bedzie sporo autek:) Browarek obowiązkowo! ja lecę z kumplami z Łodzi co VAGami jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 no to grubo będzie:) ,tak w Niemodlinie mamy dobrą grupe:)tylko wszyscy VW a ja tylko AUDI:), ---------- Post added at 16:48 ---------- Previous post was at 16:36 ---------- a i takie tam foto, , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 no elegancko! jakie parametry dokładnie kół i opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 225/40/18, myslalem zeby dac 205 opony to by troche naciagniete byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 i jeszcze takie tam dwie foty, teraz zbieram sianko na fotele i na lakierosa:) a i na grill RS ale ten czarny bo na oryginal mnie nie stać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ja też zakupiłem RSową podróbkę naprawde sympatycznie się prezentuje na tym kole ten mały RC obok Audi to Twoja zabawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 widzialem:)a zabawka nie moja a kolegi,ale naprawde fajnie sie driftowalo po parkingu,fajna ale droga:)za ta zabawke to bym orginal RS gril kupil, ---------- Post dopisany 03-07-2012 at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany 01-04-2012 at 14:44 ---------- dawno się tu nie pokazywałem,jak tam chłopaki po NYSIE? a teraz z nowym tajlem teraz jeszcze dorwać plexe i fairinga wyrezać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 aa widziałem w Nysie, widziałem widzę stickerowe dupsko zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Oglądałem twoją a4 ale jakoś nikt przy furach się nie kręcił i nawet ni było kogo zapytać gdzie szanowny właściciel że tak z ciekawości zapytam belki na relingi to gdzie kupiłeś? Wyście nie mieli gdzie robić fot tylko na drodze na basen:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 my juz od piatku mielismy taka bombe ze masakra,mielismy domek na przeciwko aut i tam byla impra:) dla tego nie bylo nas przy autach,a belki na relingi sa z pancermuchy(biedronki) a foty byly robione na drodze bo mielismy malego spota w niedziele na basenie ale tyle ludzi bylo ze do wieczora czekalismy na wolny parking,a spot byl o 15ej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 http://s18.postimage.org/7tnbtdot4/P7308969.jpg to droga między Niemodlinem a Tułowicami? pomyśl nad wywaleniem wycieraczki z tyłu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 moze i ja okleje sobie tak tylna klape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 http://s18.postimage.org/7tnbtdot4/P7308969.jpg to droga między Niemodlinem a Tułowicami? pomyśl nad wywaleniem wycieraczki z tyłu:wink: to droga miedzy niemodlinem a lipnem,droga na basen, a o wywaleniu wycieraczki myslalem,bo i tak juz mi stara ladnie szybe porysowala,tylko zaslepke bym musial zamowic, ---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- moze i ja okleje sobie tak tylna klape czemu by nie?? jak te emoty wlaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 mozesz pomyslec nad oklejeniem klapy ale to bys musial jeszcze jakies wlepki wsadzic na auto,ja jak wsadzilem sticker na klape to tak troche dziwnie wygladalo,a teraz z wlepkami na szybie mi sie podoba,kazdy ma swoje upodobania,komus sie podoba a innemu nie,musisz pomyslec i sie zastanowic, i pytalem jak emotikony wlaczyc bo nie wiem, ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- mam jeszcze zamiar wyrezac wind fairing nie wiem gdzie kupic plexe bo orginalu nie ma w pl a jak sie gdzies pojawi na allegro to cena kolo 400zl, ---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- cos w ten desen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 A niemasz emotek obok arkusza do pisania? po prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 no wlasnie nie mam,i nie mam pojecia gdzie one sa:/ ---------- Post dopisany at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ---------- juz sobie poradzilem,:facepalm:ale wstyd:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 mowisz a powiedz chociaz gdzie sie schowaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja też właśnie zakupiłem biedronkowy produkt jeśli chodzi o jakość to nawet nawet, plekse kupisz np w OBI, ale raczej czarnej nie będą mieli jechałem w niedziele do rodziców do Tułowic, a że jeżdżę najczęściej przez Lipno to widziałem co tam się działo a Malerzowice tak blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 mowisz a powiedz chociaz gdzie sie schowaly w ustawieniach musialem poszukac:kox: ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Ja też właśnie zakupiłem biedronkowy produkt jeśli chodzi o jakość to nawet nawet, plekse kupisz np w OBI, ale raczej czarnej nie będą mieli jechałem w niedziele do rodziców do Tułowic, a że jeżdżę najczęściej przez Lipno to widziałem co tam się działo a Malerzowice tak blisko dobrze wykonane i estetycznie,z kluczykiem:decayed: a plexe juz kupilem w leroy merlin:naughty: kurde 60zl mnie to kosztowalo,jutro kupie jeszcze folie do szyb i trzeba cos wyrezac:banan: ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- a tak w sumie to na malarach tez bylo ludu w pi..u,bo mi koleszka mowil, ale to o spocik chodzilo zeby zrobic,a przy okazji kokones wymoczyc:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi