flex78 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam, Wybieram się do Jastrzębiej Góry, czy ktoś z Was może podrzucić jak wygląda droga Katowice - Jastrzębia Góra, czy są jakieś utrudnienia pozdro
Kierownik Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 od nowych marz lepiej lecieć starą DK1 bo na A1 korki na bramkach ze po 40 min sie czeka ...
julo23 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Aktualne info to raczej na CB podczas jazdy. Ja byłem nie dawno w Jastrzębiej. Najgorzej koło Włocławka - 4 koła sie odrywają taka kiepska droga Ja leciałem płatną autostradą, nie miałem żadnych korków na wieździe, w dodatku można sypać 200 taka ładna nawierzchnia. Czas jazdy 7godz.
krg1 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 bylem w marcu, droga tam przez Warszawę w celu zobaczenia jej nocą 7h, z powrotem przez Łódź a wiec i kawałkiem A1 ( na bramkach nic strasznego) godzinowo 15,30, cała trasa 7,5h, jakieś tam korki są ale nie straszne, przede wszystkim spokój i przelecisz elegancko, są miedzy czasie roboty. jechałem jak navi prowadziła.
julo23 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Z Katowic to bedzie jechał tak jak ja z Zawiercia. Na Łódź, Włocławek, Toruń i Gdańsk. S6 masz płatną 17zł ale za to 90km lecisz prawie do samego Gdańska ile fabryka dała, później jeszcze jest prawie 40km ale już sie tak nie podgoni bo jest dużo zjazdów i spory ruch. Najgorzej przejechać Łódź (dobrze jest w nocy) i przeskoczyć dziury w Włocławku. Starą DK1 to tiry jadą, no i dobrze bo na S6 jest czyściutko. Można machnąć 100km w pół godziny i nadrobić czas przez Włocławek.
flex78 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 Na jakiej mapie jechałeś AUTOMAPA? Z Katowic to bedzie jechał tak jak ja z Zawiercia. Na Łódź, Włocławek, Toruń i Gdańsk. S6 masz płatną 17zł ale za to 90km lecisz prawie do samego Gdańska ile fabryka dała, później jeszcze jest prawie 40km ale już sie tak nie podgoni bo jest dużo zjazdów i spory ruch. Najgorzej przejechać Łódź (dobrze jest w nocy) i przeskoczyć dziury w Włocławku. Starą DK1 to tiry jadą, no i dobrze bo na S6 jest czyściutko. Można machnąć 100km w pół godziny i nadrobić czas przez Włocławek.
!Tommy Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 lecisz bez problemu, we włocławku jedz przepisowo a nawet czasem wolniej !!!!! jest masakra w pewnych momentach, takie dziury, koleiny to czy polecisz A1 czy 91 to Twój wybór, ale 91 w razie czego jest bez utrudnień
julo23 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Na jakiej mapie jechałeś AUTOMAPA? Z Katowic to bedzie jechał tak jak ja z Zawiercia. Na Łódź, Włocławek, Toruń i Gdańsk. S6 masz płatną 17zł ale za to 90km lecisz prawie do samego Gdańska ile fabryka dała, później jeszcze jest prawie 40km ale już sie tak nie podgoni bo jest dużo zjazdów i spory ruch. Najgorzej przejechać Łódź (dobrze jest w nocy) i przeskoczyć dziury w Włocławku. Starą DK1 to tiry jadą, no i dobrze bo na S6 jest czyściutko. Można machnąć 100km w pół godziny i nadrobić czas przez Włocławek. Nie kolego, jechałem na mapie z ory navi audi RNS-E
flex78 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 Jestem już w Jastrzębiej Górze, doleciałem w 8h, trasa może nie jest tragiczna ale niektóre odcinki dróg to jedna wielka dziura Dzięki Wszyskim za zainteresowanie tematem i pozdrawiam
Misi3k Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 To powiedz jak wkoncu jechales kolega w piatek wyjezdzam do mielna i mam dylemat jak jechac:/
Rekomendowane odpowiedzi