inhosik Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Admin ma kilkadziesiąt pilotów w worku już działających i sprzedaje jeśli ktos zgubi. Jedynie trzeba zamówić serwis od bramy osiedlowej i oni naprawiają kodują piloty a wezwanie ich pewnie kosztuje. Ok czyli dostęp do sterowanika bramy jest wymagany. To chciałem wiedzieć.
sowiq Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Sterownik zawsze znajduje się koło bramy garażowej, bo umożliwia jej otwarcie przyciskiem, bez pilota. Więc dostęp do niego masz. Z jednej strony mógłbyś zrobić to sam, ale z drugiej strony głupio byłoby coś popsuć i wykodować piloty wszystkim mieszkańcom
kanu Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dnia 4/9/2015 o 12:39, Yoghurt napisał: a no wlasnie tego sie obawialem ze cena bedzie kosmiczna. mialem wlasnie na allegro wersje pod szyber (a ja go nie mam) ale skoro mozna wymontowac to biore z allegro. dzieki za pomoc a ja kupiłem przed świętami całą lampkę z przyciskami za 75zł (z przesyłką) teraz gorsza część i droższa czyli wiązki i sam sterowniczek... ps: jaki dokładnie ma mieć numerek moduł dla polifta?
sowiq Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Przecież numer sterownika jest podany pod linkiem umieszczonym w pierwszym poście...
kanu Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) 8K0 907 410 jak tu czytam pytanie czy nie ma różnicy lift - przedlift dla tego sterownika? Wiązka jeśli jest położona, powinna kończyć się za znaczkiem OOOO ? Końcówka z literką C jak rozumiem, szła na USA? bo cenowo też są różnice (patrząc na alledrogo) ta z C ~300zł używka a ta bez literki ponad 400zł uzywka Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez kanu addon
Marcin_wroc Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) witam chciałem się dowiedzieć czy moduł komfortu nr 8K0 907 064 M może obsługiwać home link Edytowane 15 Lipca 2017 przez Marcin_wroc błąd w edycji
wrclaguna Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Opublikowano 15 Lipca 2017 24 minuty temu, Marcin_wroc napisał: witam chciałem się dowiedzieć czy moduł komfortu nr 8K0 907 064 M może obsługiwać home link nie obsluguje
Marcin_wroc Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Możecie podać jaki kupić ten moduł komfortu żeby obsługiwał home link. może jest taki który jest znacznie bardziej rozbudowany ponieważ jestem na początku doposażania samochodu a może jeszcze kilka rzeczy mi wpadnie do głowy i coś jeszcze będę dokładał.
Marcin_wroc Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Dzięki, Czy ze zmienia modułu komfortu wiąże się konieczność jakiegoś kodowania dodatkowego innych podzespołów?
wrclaguna Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Opublikowano 15 Lipca 2017 W dniu 15.07.2017 o 16:10, Marcin_wroc napisał: Dzięki, Czy ze zmienia modułu komfortu wiąże się konieczność jakiegoś kodowania dodatkowego innych podzespołów? Przy zmianie KOMFORTU trzeba wziazc komplet kluczykow , pojechac do ASO celem sciagniecia OCHRONY KOMPONENTU
Marcin_wroc Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam, A czy moduł 8K0 907 064 CM, może być bo podobno on został zastąpiony przez CQ
GrzegorzSi Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Witam może ktoś powiedzieć jakiś jest mniej więcej koszt założenia takiego udogodnienia ?
wrclaguna Opublikowano 11 Września 2017 Autor Opublikowano 11 Września 2017 Godzinę temu, GrzegorzSi napisał: Witam może ktoś powiedzieć jakiś jest mniej więcej koszt założenia takiego udogodnienia ? wszystko zalezy za ile kupisz czesci uzupełnij sobie profil bo nie wiemy jakie auto masz
GrzegorzSi Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 5 godzin temu, wrclaguna napisał: wszystko zalezy za ile kupisz czesci uzupełnij sobie profil bo nie wiemy jakie auto masz Aa mniej wiecej jak by się mógł ktoś wypowiedzieć co coś takiego montował czy jest to koszt mniej więcej np.tys czy 4 tys Zrobione dzieki za zainteresowanie tematem
GrzegorzSi Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Okej a jeżeli by mi się udało skompletować części to jest ktoś kto by mi to zanotował w maloposlce luk okolicy trochę jestem zielony w tym temacie i nie wiem czy bym sobie sam poradziła
wrclaguna Opublikowano 12 Września 2017 Autor Opublikowano 12 Września 2017 Napisz lub dzwon do Mototronik z ILKOWIC masz blisko
GrzegorzSi Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Wiem wiem znam "serwis"tylko mysle ze tez cena za taki montaż w serwisie tez nie bedzie taka okazyjna
rogas1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Witam, Mam HL tyle ze w wersji USA - czy jest możliwe przerobienie go na czestotliwosci EU? Czy wymiana nadajnika wystarczy?
Rekomendowane odpowiedzi