Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] Lampy "Angel Eyes"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na pierwszy rzut oka wygląda git :good:

Opublikowano

na pierwszy rzut oka wygląda git :good:

Sonary też wyglądały dobrze a jak z nimi jest to wiadomo :confused4:

Opublikowano

Nie ma to jak FK konkret firma wzorowe wykonanie produktów :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam co sadzicie o tych światełkach i czy potrzebuje jakąś regulacje w aucie żeby nie waliły po oczach???

http://moto.allegro.pl/item654760871_reflektory_lampy_audi_a4_95_00_chrom_angel_eyes.html

Sonary :thumbdown: Było o tym dużo na forum :szukaj:

• 1 rok później...
Opublikowano

będa OK, ale z wymianą żarówek w nich to jest jazda, są wieksze gabrytowo od zespolonych :naughty:

Opublikowano

bo tez mam przedlifa i nie chce sie bawic w przerobki ......

wolisz pół dnia pogrzebać i mieć fajne poliftowe lampy na aucie czy wsadzić P&P i mieć auto z dópy ????

Opublikowano

bo tez mam przedlifa i nie chce sie bawic w przerobki ......

wolisz pół dnia pogrzebać i mieć fajne poliftowe lampy na aucie czy wsadzić P&P i mieć auto z dópy ????

mieć auto z d*py proste :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie auto do d*py :) tylko nie jestem mechanikiem ani blacharzem a jak mam to zepsuc lub oddac do jakiego partacza :) to wole wsadzic inne lampy .... moze jest ktos chetny zeby sie doagdac z wroclawia lub okolic zeby mi przerobic ? ogolnie to nie jestem zwolennikiem wiejskiego tuningu :) wiec wolal bym ori :) ......

Opublikowano

nie auto do d*py :) tylko nie jestem mechanikiem ani blacharzem a jak mam to zepsuc lub oddac do jakiego partacza :) to wole wsadzic inne lampy .... moze jest ktos chetny zeby sie doagdac z wroclawia lub okolic zeby mi przerobic ? ogolnie to nie jestem zwolennikiem wiejskiego tuningu :) wiec wolal bym ori :) ......

to kup sobie ori dzielone. np.

http://moto.allegro.pl/lampy-audi-a4-s4-95-99-xenon-d2s-chrom-depo-kierun-i1646563843.html

Opublikowano

no super sa .... wolal bym niedzielone ale coz :) a te bez zadnych przerobek podjeda do przedlifta ?

Opublikowano

no super sa .... wolal bym niedzielone ale coz :) a te bez zadnych przerobek podjeda do przedlifta ?

te które ci wkleiłem maja taka sama konstrukcje jak te z twojegio linka tylko nie mają ringów i sa firmy DEPO (zamiennik) a nie Sonar (guwno) :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

przeróbka to góra 10-20 minut. potem kabelki do wtyczki i w ciagu godziny mozna to ogarnac. to nie takie trudne

Opublikowano

no ale kosztowo wyjdzie to samo .... a bez przebrobki to do sprzedania auta moge wyciagnac lapmy i sprzedac ze starymi .... a te wystawic na allegro czy forum ....

Opublikowano

wystawic na allegro czy forum ....

i myslisz ze ktoś kupi ten szjs ??? :doh1: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to po co mi proponujesz ze sa dobre a pozniej sie smiejesz kto to kupi ? myslisz ze wszyscy tutaj kupuja tylko ori rzeczy ? mysle ze by sie szybko sprzedaly bo nie wszyscy sie bawia w przerobki .... a wogole to nie cwaniakuj !

Opublikowano

to po co mi proponujesz ze sa dobre a pozniej sie smiejesz kto to kupi ? myslisz ze wszyscy tutaj kupuja tylko ori rzeczy ? mysle ze by sie szybko sprzedaly bo nie wszyscy sie bawia w przerobki .... a wogole to nie cwaniakuj !

pisałeś o endżelajsach i o nich myslałem pisząc ze nikt ich tu nie kupi.

A ja proponowałem zamienniki ori reflektorów.

nie zajmuj sie czyimś cwaniakowaniem tylko zacznij czytać ze zrozumieniem :cool1::kox:

Opublikowano

spoko sorry :) ale te glupie usmieszki mnie rozdraznily a wyglda na to ze sie nie zrozumielismy .... zaproponowales lampy DEPO zamienniki ori lamp ktore podeszly by bez przerobek i ja o tych myslalem zeby do siebie wsadzic tylko i tak przeplacilem za moja A4 wiec nie chce za bardzo dokladac bo pozniej i tak nie odzyskam przy sprzedazy :) dlatego mysle o ewentulnym wyciagnieciu ich przed sprzedaza . Wiec nie ma sie klucic i patrzac na twoja fure to nie dziwne jak sie irytujesz ze ktos chce chinszczyzne wsadzac do audi :) ja poporstu na poczatku podalem endzelsy bo myslem ze tylko to podejdzie bez przerobek , ale mnie uswiadomiles ze za podobna kase jest cos lepszego :)

Opublikowano

No to yebnij browara na uspokojenie i zrozumienie :wink4:

Zapewniam cie ze jak kupisz dzielone podróbki S4 to opchniesz je w razie "W" później na forum :wink4:

z endzelejsami byś sie kulał do osranej ... wiesz czego :wink4:

A gdzie Ty widziałeś moją fure ?? :mysli:

Tak przeleciałem Twój profil na szybko : rok czasu na forum , 200 postów nabite i nie wiedziałeś ze Sonary są zjebane ?? :kox: :kox: :kox: