Sublime Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie wiem jak to powiedzieć, ale dziś poczułem przy włączonym silniku stojąc przy aucie dziwny smród z rur wydechowych, był on o tyle dziwny, że jeszcze taki "kąśliwy" i szczypiący w oczy (silnik 2,0 TDI, 170 KM) Pojęcia bladego niem mam co było tego przyczyną. Może fakt, że zatankowałem dziś po raz pierwszy Diesel Ultimate z BP ? Może spotkał się ktoś z tego typu sytuacją, bo nie wiem czy czegoś się obawiać, czy to "normalne". Będę jeszcze obserwował go. Pozdr [mod]Czy w każdym Audi jest tylko silnik diesla!? Czy masz problemy z poprawnym wyborem prefix-u z pola wyboru? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
mlodyy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 jeśli auto nie straciło na mocy itp to nie martw sie czasami ropniaki tak maja ze szczypią w oczy i nos , ogólnie staraj sie tankować na sprawdzonych stacjach
Madas Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 ja czasem też tak mam a jak jestem po treningu to już w ogóle ten smród mnie dobija ale to norma nic na pewno się nie dzieje
Sublime Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Dzięki Panowie za Wasze spostrzeżenia. Od tego czasu co śmigam już nie zauważam tego zjawiska, aczkolwiek jestem spokojniejszy. Pozdro
Musashi Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 jeżeli nie dymi z wydechu, nie ma się co przejmować. gazy wydechowe, do wąchania nie są przeznaczone, nawet pochodzenia naturalnego np. ludzkiego
Rekomendowane odpowiedzi