szejku28 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 witam klubowiczów audi kupiłem 1,6 roku temu mniej wiencej weszłem do klubu jest to dobre autko i jeszcze lepsze w zimie , extra sie jeżdzi .wieć przejćmy do tematu co mógł bym zrobić , z tyningować by za mocno nie zepsuć wyglądu ,równiesz czekam na opinie silnika abc 2,6l 150 ps
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Silnik jest trwały. Co do kuracji to: lampy przód od polifta jakieś ładne koło kierunki boczne białe kiera od eSki
szejku28 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 lampy mam org.z halogenem przód nawet ciekawie wyglądają ,no tylne to bym znienił , może jakieś progi?
duffy Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 może pokaż auto, będzie łatwiej ci coś podpowiedzieć
pablo_9 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Możesz zerknąć na moje auto które poddałem przeróbką mającym na celu próbę odmłodzenia i tego żebym dobrze się w nim czuł nie ma tam fajerwerków związanych z glebą ale może coś ciekawego wyhaczysz do siebie
pestka1986 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 oto moja audiczka :)[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 16:47_________________________________________________dziewczyna autora pisze :) bo szejku28 nie umie dodawac fotek jeszcze heheheh
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Dobra pytanie pestka jestes autorem pierwszego postu bo po profilu to raczej nie bardzo :gwizdanie: jeśli to twoje stare konto i nie masz hasła to załóż osobny właściwy watek z fotkami i opisem, bo tu lekko mówiąc powstanie burdel[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 16:49_________________________________________________ dziewczyna autora pisze :) bo szejku28 nie umie dodawac fotek jeszcze heheheh aaa wszystko w temacie :polew:
pestka1986 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Nie to jest moje konto a szejku28 założył wątek ale że nie umie dodawac fotek to ja to za niego zrobiłam tak to właśnie wyglada Szejku28 to moj chłopak
Nelson Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 witam klubowiczów audi kupiłem 1,6 roku temu mniej wiencej weszłem do klubu jest to dobre autko i jeszcze lepsze w zimie , extra sie jeżdzi .wieć przejćmy do tematu co mógł bym zrobić , z tyningować by za mocno nie zepsuć wyglądu ,równiesz czekam na opinie silnika abc 2,6l 150 ps Ja bym proponował w zestawie z felami, kupić słownik języka polskiego.
pepik Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 witam klubowiczów audi kupiłem 1,6 roku temu mniej wiencej weszłem do klubu jest to dobre autko i jeszcze lepsze w zimie , extra sie jeżdzi .wieć przejćmy do tematu co mógł bym zrobić , z tyningować by za mocno nie zepsuć wyglądu ,równiesz czekam na opinie silnika abc 2,6l 150 ps Ja bym proponował w zestawie z felami, kupić słownik języka polskiego. może się spotkajcie i wytłumacz chłopakowi jak dodać zdjęcia na forum
Murdzi Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Kolego, na tych fotkach nic nie widać A zatem: 1. Daj lepsze fotki - wtedy ktoś coś Ci będzie mógł podpowiedzieć 2. Ortografia Daj kobiecie pisać 3. Mogłeś napisać czy coś już zmieniałeś, czy całkowita seria... Na dzień dobry standardowy zestaw każdego "młodego rezacza", czy tam "tjuningowca" 1. Kierunki w błotniki białe, ew. clear look (pasują z Fabii chociażby, dostępne w olbrzymiej ilości na allegro) 2. Inna felga, bo ta niestety nie wygląda + gleba (chociaż ja akurat w swojej zrobić takowej nie mogę) 3. Przednie lampy poliftowe lub DEPO (mogą być dzielone, jeżeli nie chcesz wycinać błotników) 4. Tylne lampki poliftowe 5. Nie wiemy co masz w środku, może dekory folią 3M obkleić? Podstawą są fotki, bez nich nikt Ci tutaj zbytnio nie pomoże... BTW. Polecam zapoznanie się z autami klubowiczów w dziale Moja A4 - naprawdę, mają wiele pomysłów, które możesz zaadaptować do siebie Jesteś ze Sławna? Zapraszamy do Koszalina na spoty
szejku28 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 FOTKI NA PEWNO W KLEJE :> ,CHĘTNIE NA SPOTY BEDE JEŻDZIŁ KOSZALIN TO NIE DALEKO . A!!! PISOWNIE TO POPRAWIE NIE MA PROBLEMU
pepik Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 FOTKI NA PEWNO W KLEJE :> ,CHĘTNIE NA SPOTY BEDE JEŻDZIŁ KOSZALIN TO NIE DALEKO . A!!! PISOWNIE TO POPRAWIE NIE MA PROBLEMU Nie pisz też dużymi literami
pablo_9 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 FOTKI NA PEWNO W KLEJE :> ,CHĘTNIE NA SPOTY BEDE JEŻDZIŁ KOSZALIN TO NIE DALEKO . A!!! PISOWNIE TO POPRAWIE NIE MA PROBLEMU Nie pisz też dużymi literami jak piszesz na forum to pamiętaj o nieużywaniu Caps Locka bo oznacza to krzyk
dziadek Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Tylko nie progi bo wiocha wyjdzie a co do pisowni masz opcję "Sprawdź ortografię"
szejku28 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 tak łapie kolego . to progi org. zostawić?
davidoati Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Pozdrawiam kolegę z okolicy podpatrz na galerie a4 b5 jak chłopaki porezali autka
Rekomendowane odpowiedzi