nervus-ek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 witam mam pytanko w mojej audi 1.6 benzyna 95 rok fabrycznie nie mialem elektrycznych szyb a ktos zalozyl jakies dorabiane tzw uniwersalne i jedno sie popsulo a drugie chodzi jakby chcialo a nie moglo ostatnio kupilem sobie silniczki mechanizmy i i wiazki do podlaczenia tych elementow pytanko moje jest nastepujace czy w moim aucie to ze fabrycznie nie bylo zamontowanych elektrycznych szyb to fabryka przewidziala zamontowanie ich dodatkowo i wystarczy tylko umocowac podnosniki silniczki i wlaczniki i podpiac je tyko pod kostki ktore oryginalnie sa w samochodzie czy bede musial sobe to wszystko popodlanczac na nowo i poprowadzic nowe kable zasilajace i cala reszte ?? moze ktos ma jakis schemacik lub ma jakis opis po polsku kolorow kabli tzn ktory kabelek od i do czego z gory dziekuje za wszytkie informacje
Squdow Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 podepnę sie moja nie ma elektryki z tyłu czy po zakupie przełączników i podnośników będzie gdzie się wpiąć ?
Musashi Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 mechanizmy pasuja zeby podlaczyc silowniki elektryczne.
adadur Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Z kabelkologią może być problem gdzyż zamykanie szyb powiązane jest z modułem komfortu którego w twoim przypadku może nie być.
Rekomendowane odpowiedzi