Szati 1991 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 witam chce założyć głośniki na tył bo nie mam i teraz moje pytanie, czy kupować używaną tylna pólke z maskownicami czy wyrzynać w obecnej i kupić ori maskownice jeżeli jest możliwość ich założenia?
barszczyna Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Bump, mam taki sam plan. Warto się bawić w wycinanki?
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zalezy od tego czy ktos lubi rezac :gwizdanie: ja bym rezal...i jakies lepsze tam glosniki wmontowal, na ori maskownicach
Kraker Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja polecam kupić półkę z maskownicami. Osobiście wyciąłem tą tekturę z półki tak aby zostawić tkanine i nie było widać głośników. Ale Później zdecydowałem się na półkę ori z maskownicami. Ale... co do lepszych głośników, kupiłem 165mm ale dużo rezania aby je tam zmieścić. gdyby kosze nie były alu i tak masywne to by weszły, więc ostrożnie. Teraz mam inny pomysł, czy nie lepiej poszukać ori głośników, a do bagaja wrzucić mały sub.
barszczyna Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ja póki co to nie mam w ogóle głośników. Jedyne, co by mnie ograniczało to w zasadzie otwory w tej płytce metalowej. Wycinania się nie boję, ostatnio w Fieście z 93r. u kolegi rezaliśmy nagłośnienie na tyl.
Kraker Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 A to tnij i rezaj Ja podchodzę do tego inaczej: jak najmniej rezania, aby zachować oryginalny wygląd, bo później przy sprzedaży lepiej. Kupiłem nawet fajne dystanse, ale niestety pod te 165mm nie podpasowały :/
barszczyna Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Będę jeszcze myślał. Jak finanse pozwolą, to wszystko ori wpadnie, jak nie, to będę kombinował.
Polko_V Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ja tam lubie se czasem zycie utrudniac
Rekomendowane odpowiedzi