Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Audi A4 b5 1.9 TDI 2000 rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i dostało się chłopakowi, ale powoli, przynajmniej nie przerabiał jej na A6, pościągaj te niby chromy, lampy tył mogą według mnie nawet zostać, posadź ją niżej i będzie dobrze.

+ za gril,

+ za fele,

i odejdź od tych pomysłów z dokładkami.

Opublikowano

Tomek prosiłeś o opinie i dostałeś je,

teraz trzeba brać się za wyprowadzenie na prostą A4 bo takiego koloru nie można tak zmarnować a do tego auto jest po II lifcie i za to plus

teraz pytanie: masz ori lampy przednie i tylne do niego ? jak tak to wracaj do ori,

chromy wywalaj bo nie jeden już to przerabiał (ja też :decayed:) i niestety będzie tak jak Kowi napisał, zakładaj ori nic trudnego (wiem bo zakładałem :kox:)

zapodaj jeszcze zdjęcia wnętrza i wspólnymi siłami poprawimy A4 :good:

Opublikowano

:D

kuzwa zlecieli sie znawcy!

nie znacie sie i tyle i nie nadazacie za trendami!

idzicie sobie z waszymi radami na kupa.eu!!!!

foch :black:

:good::polew: :polew: :polew:

Czasami jak stanę niedaleko takiego auta to mi wstyd... że takie A4ki są wśród nas :polew: No ale... ważne że właściciel zadowoljony :D jest szał... ch#ja :polew:

tyle pieniędzy wywalone w błoto, a mogło być takie ładne auto...

Opublikowano

ja jednak powstrzymam sie od komentarza ;/ :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

lipa to wiadomo ale i też brak jakiegokolwiek stylu i konsekwencji bo z jednej strony turbo chromy wszędzie a z drugiej gryll lampy itp na czarno

ogólnie to wstydziłbym się jeździć takim autem :cool1:

Opublikowano

może jeszcze uda się to jakoś uratować , ale ogólnie :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

heh okey przyjąłem krytykę dzięki za opinie :> nie no to już nic nie będę robił :> pojeżdzę tym do końca roku w przyszłym mam zamiar kupić b7 iii nic pewnie nie będę robił booo z tego co piszecie nie bardzo mi to wychodzi :decayed: aa to może ktoś kupi;D

Opublikowano
Opublikowano

...dobra już znamy Waszą opinię - teraz proszę o konkretne przykłady jak pomóc koledze w naprawie :good:

Opublikowano

chyba najlepsza rada to poogladac auta kolegow z forum a jak nie www.calibra forum .pl tylko znaczek łopla i jakas lotke na klape

Opublikowano

uuuuuuu la, la, grubo pojechałeś kolego tomazi88 z tą A4. Zapytam tylko tak dla formalności, czy to Ty zrobiłeś Jej taką krzywdę, czy poprzedni właściciel był tak wylewny w modach?

Opublikowano

uuuuuuu la, la, grubo pojechałeś kolego tomazi88 z tą A4. Zapytam tylko tak dla formalności, czy to Ty zrobiłeś Jej taką krzywdę, czy poprzedni właściciel był tak wylewny w modach?

Już miałem pisać, że chyba nie przeczytałeś pierwszego postu, patrzę a tu opis skasowany :wink4:

Tak, to jego "dzieło".

Opublikowano

ulep.

Opublikowano

trafił na forum i teraz może podążać dalej złą drogą lub zrobić fajną A4-kę bo jest to możliwe bo zmiany na szczęście są do ogarnięcia w jeden dzień ale to już od właściciela zależy :hi:

Opublikowano

lepiej byś zrobił gdybyś nic przy niej nie modził i został przy serii.

czarny polift w sedanie... wystarczyła tylko lekka gleba i ładna fela a resztę wydanej kasy zainwestować w graty na moc.

Opublikowano

trafił na forum i teraz może podążać dalej złą drogą lub zrobić fajną A4-kę bo jest to możliwe bo zmiany na szczęście są do ogarnięcia w jeden dzień ale to już od właściciela zależy :hi:

Na forum jest od kwietnia 2010r :decayed:

Opublikowano

zewnątrz bajera a w środku coś robiłeś???

Opublikowano
  • Autor

zewnątrz bajera a w środku coś robiłeś???

[/quotw środku czarna skóra ... dobry sprzęt grający ... radio alpine ... zestaw głośników pioneer oraz sony miałem zamiar robić coś więcej ale nie wiem co to teraz z tym będzie :gwizdanie: e]

Opublikowano

zdejmij te chromy obwódki klamki lampy przod tył na ORI i bedzie o niebo lepiej :hi:

Opublikowano
  • Autor

zdejmij te chromy obwódki klamki lampy przod tył na ORI i bedzie o niebo lepiej :hi:

[/quotchromy masz racje tak zrobię tylko lampy...hmmm tylnie zmieniałem już 4 razy a przednie 3 razy :> ale zobacze dzieki za opinie :hi: e]