Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Koszt wymiany kompletu kluczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co znaczy jeden komplet?

Masz tylko jeden kluczyk z jednym pilotem?

Jak tak to smigaj do jakiegoś marketu dorobić grota samego i

1. - Wkładamy grota do stacyjki i włączamy zapłon.

2. - Zamykamy wszystkie szyby i wychodzimy z samochodu.

3. - Zamykamy samochód.

4. - Wkładamy kluczyk do zamka drzwi od strony kierowcy z pilotem do programowania i naciskamy jeden przycisk otwóż lub zamknij przez ok. 3 sekundy. Powinien nam się odezwać klakson choć nie jest to regułą, lub zaświecić awarujne.

5. - Otwieramy kluczykiem drzwii samochodu ( nie pilotem ), wyjmujemy kluczyk ze stacyjki. Proces programowania pilota zakończony. Pilot powinien być już aktywny.

Opublikowano

gzrybol sorry zle napisalem. Mam jeden kluczyk z jednym pilotem, czyli jeden scyzoryk.

Jaki to koszt dorobienie samego grota w markecie?

i jeszcze jedna sprawa.

Wytłumacz mi taka sytuację. Jak wczesniej napisalem mam tylko jeden kluczyk z jednym pilotem, chce miec jeszcze jeden taki kluczyk (na zapas) w serwisie gdzie dorabia sie klucze za taki wlasnie kluczyk jak posiadam facet zawołał mi 550zł.

Napisz mi czy nie lepiej kupić coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=526709982 ?????

Ale gdy kupię taki kluczyk to co muszę zrobić by on zadziałał. Wystarczy zaprogramowanie w taki spsob jaki przedstawiles powyzej?

Rozumiesz co mam na mysli?

Opublikowano

Kolego masz gg?

Jka tak to napisz do mnie 1786910 to Ci wszystko wytłumacze na bierząco

Opublikowano

Jesli chodzi o koszt dorobienia kluczyka w ASO to najtaniej jest niestety " za odra " w niemcowni,w naszych ASO koszt dorobienia oscyluje pomiedzy 550 a 650 zl w zaleznosci od czestotliwosci a u " sasiadów " TO TYLKO 100 EURO alles zusamen.Kto mieszka przy granicy jest w dobrej sytuacji bo moze to zrobic bez problemu,bo niestety do serwisu trzeba podjechac autkiem :hi:

Opublikowano

Witam

Tak jak kolega zibi66 napisał sam kluczyk o częstotliwości 433,92 kosztuje 390 zł w ASO. Za zakodowanie pilota do centralki wołają 120 zł. Immo jak sie ma kod pin 150 zł. Nie wiem ile kosztuje zczytanie pin-a.

Opublikowano

Nie wiem ile kosztuje zczytanie pin-a.

100 :hi:

Opublikowano

To co podałeś to zczytanie ale nie w ASO. To jest koszt kogoś kto sie zajmuje dorabianiem kluczyków, Ja dla ciekawostki powiem tyle że u mnie nie dało sie zczytać pina za pomocą kompa i programu do tego przeznaczonego. Musialem licznik wykabacić wylutować taką małą kosteczke i dopiero z niej mi kumpel zczytał pin.

Opublikowano

Czy numer kluczyka z pilotem 4D0.837.231.A (rocznik 99) odpowiada temu poniżej :?:

http://www.allegro.pl/item525719159_nowy_oryginalny_kluczyk_vw_scyzoryk_433_92_mhz.html

Bo jego nr seryjny kończy sie na N a nie A :mysli:

innymi słowy - pasowałby :?:

Opublikowano

najlepiej gdybys to pytanie zadal sprzedajacemu z allegro :naughty: w koncu jest z serwisu i napewno odpowie na twoje pytania. :mysli:

Opublikowano

Własnie tak zrobiłem :decayed:

Na razie milczy :gwizdanie:

Opublikowano

Suli

2f7d349d020958ff.jpg

ta cena w złotych to jest mniej więcej po 15% rabacie z resztą nawet bez rabatu wyjdzie Cię to w ASO taniej niż od tego gościa... :wink4:

Opublikowano

Chwila zaraz Alvaro :stop:

Jak się ostatnio (czyli dobre pół roku temu :think2:) dowiadywałem to mi w ASO coś koło 450 zł śpiewali :doh1:

Poza tym co oznacza to " +350 (wliczony 22%VAT)" :gwizdanie:

Natomiast wnioskuję z tego jedno - mianowicie 4D0.837.231.A został zastąpiony przez 4D0.837.231.N, czy tak? :decayed:

Opublikowano

Suli

Poza tym co oznacza to " +350 (wliczony 22%VAT)" gwizdanie

oznacza przejście z euro na PLNy :decayed: ~38E x 3.5 zł = ~170 zł :wink4:

Opublikowano

Suli

Poza tym co oznacza to " +350 (wliczony 22%VAT)" gwizdanie

Alvaro jak masz euro do sprzedania po tym kursie to biore 10k na dzien dobry :cool1: :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

:kox:

Paaaniee... :mysli::wink4: Takie rzeczy to tylko w Erze :gwizdanie:

:polew: :polew:

Opublikowano

jakaś przecenia euro ?

Słyszałem że ASO gdzeiś w połowie stycznie podwyższyło średnio ceny o 10%

Opublikowano

Dziewczyny nie będę się wam za wiele tłumaczył... Ja jeśli mam zrobione x3.50 to wychodzi mi cena zbliżona do ceny po rabacie i tyle... :tongue4:

Opublikowano

Wihajster rozlozylem kluczyk na dwie czesci i jest tam napisane 433,92MHz wiec ten kluczyk z allegro bedzie dobry?

Napisz mi jeszcze gdzie w pilocie jest miejsce na baterie? bo pilot nie zamyka nie otwiera mi auta. Pomozesz?

czyli nie bedzie dobry...musisz szukac 433,92Mhz :wink4:

czyli droga wersja klucza min nówka 290zł :gwizdanie:

Panowie wg. kodu wyposażenia ... 5D1-Carrier frequency 433.92 MHz-434.42 Mhz wychodzi,że kluczyk z 434Mhz też powinien działać? Dobrze to rozumuje,czy troche nie tak... :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 23:47_________________________________________________Tak tylko na marginesie ponieważ też mam na kluczyku 433.92MHz

Opublikowano

Dobrze to rozumuje,czy troche nie tak...

jednak chyba zle :decayed: