Ksiadz Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Opublikowano 13 Maja 2012 Krótka sesyjka z dzisiejszego dnia I pochwalę się jeszcze... zakupiłem foteliki na handel, w Polsce. Dzisiaj dojechały. Po rozpakowaniu, suuuuper niespodzianka. Półskóry, S line z B7, czyli takie jakie mam, ale fotel kierowcy elektrycznie sterowany, komplet szufladek. Tylna kanapa, z boczkami AIRBAG, podłokietnik Mcdonald i to co tygryski lubią najbardziej, grzana d*pa i plecki :kox: No takie prezenty to ja lubię. Sprzedawca chyba sam nie wiedział co oddaje Od razu stwierdziłem że podłączę sobie te boczki bo mi cały czas poducha świeciła i tu pojawił się klops. Myślałem, że w ori fotelach miałem poduszki, bo nie pamiętałem. Ale jednak nie, coś innego było. Mam taki kabelek przy aucie i za cholerę nie wiem od czego to jest: I to tylko z jednej strony. Jakieś pomysły?
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Zajmujesz się sprzedażą części do angoli? Czemu ta felga jedna w innym kolorze? Fajny kolor auta, środek też
Ksiadz Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 Zajmujesz się sprzedażą części do angoli? Czemu ta felga jedna w innym kolorze? Fajny kolor auta, środek też Jak sie coś trafi to handluję Kolor felgi inny bo tak w sumie kupiłem. Dwie takie, dwie takie. Teraz do malowania. Swoja drogą, na tył dałem z ET 52 plus dystans 10 mm a na przód ET 48. Koło 235/35/19, przy skręcaniu na maksa obciera przód wewnętrzną stroną. Czy to normalne?
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Zajmujesz się sprzedażą części do angoli? Czemu ta felga jedna w innym kolorze? Fajny kolor auta, środek też Jak sie coś trafi to handluję Kolor felgi inny bo tak w sumie kupiłem. Dwie takie, dwie takie. Teraz do malowania. Swoja drogą, na tył dałem z ET 52 plus dystans 10 mm a na przód ET 48. Koło 235/35/19, przy skręcaniu na maksa obciera przód wewnętrzną stroną. Czy to normalne? Jak obniżone to chyba możliwe Jak byś miał zestaw aero wycieraczek do angola to daj znać
iceweed Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Cześć zapodaj jakies filmiki pod obciazeniem teraz korekta softu by sie przydała , gdzie kupiles fotele?? moze byc PW
szczawik Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 zaslepke do sprysku lampy sobie kup a nie fotele:decayed:
Ksiadz Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 zaslepke do sprysku lampy sobie kup a nie fotele:decayed: Hehe, mam, ale jeszcze nie założone bo i tak zmieniam pompke tam i dokładkę sline wrzucam. Wszystko na jedn raz zrobie by nie rozbierać tego dziadostwa dwa razy ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- Autko na sprzedaż, niestety..
Schmolke Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Szkoda, że nie ukończysz tego projektu. Pomyślności w sprzedaży.
Ksiadz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No wiem, niestety. Ale może znajdzie się kupiec, który weźmie wszystko i będzie chciał to ogarnąć. Autko na sprzedaż
_Bartek_ Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Leciutko odgrzeje Nie czytałem całego wątku do czego się przyznaję bez bicia, ale wyczytałem, że zmieniałeś skrzynię na 6-biegową. Proszę o wszelkie info na ten temat. Od dłuższego czasu chodzi mi to po głowie. Skąd pasuje skrzynia, co trzeba dokupić, jakie koszta?
Ksiadz Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Leciutko odgrzeje Nie czytałem całego wątku do czego się przyznaję bez bicia, ale wyczytałem, że zmieniałeś skrzynię na 6-biegową. Proszę o wszelkie info na ten temat. Od dłuższego czasu chodzi mi to po głowie. Skąd pasuje skrzynia, co trzeba dokupić, jakie koszta? Jak znajdę to Ci podeślę na PW, ale jak się postarasz to jest wątek tutaj gdzieś. Z tego co pamiętam i jeśli się nie mylę, to przy FWD impreza nieopłacalna. Jeśli masz quattro to tak.
Rekomendowane odpowiedzi