Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

iphone4 a może cos innego??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję telefonu do rozmowy wiadomo, sms no i www + @ fajnie jak by robił też zdjęcia wiadomo takie życie.

Nie potrzebuję muzyki, radia.

Bardzo podoba mi się iphone4, miałem kiedyś iphona i bylem w sumie zadowolony.

Jednak cena 2200-2400zł to sporo biorąc pod uwagę że to jednak telefon. Z drugiej strony sprzedając go kiedyś iphony trzymają nieźle cenę.

Czy ktoś z was używa iphona4? warto? a może jakąś "wypaśoną" nokię? Htc?

mam po prostu dość mojej e52 :wallbash:

Opublikowano

Mam iphona4 i jest :good: :good: daje rade.Miałeś iphona to wiesz co potrafi :good:

Opublikowano

wczoraj miałem okazję bawić się Iphonem 4 i to co mi się bardzo spodobalo to intuicyjność w tym telefonie. HTC nie są chyba tak intuicyjne. Jedyne co mnie zmartwiło to jakieś 30 min śmigania po internecie, kilka zdjęć, i bateria zmniejszyła się o kilka procent :chytry: :gwizdanie: chętnie posłucham co mają do powiedzenia właściciele tego telefonu lub podobnych bo sam za miesiąć będę zmieniał telefon ale póki co nie wiem jeszcze na co :gwizdanie:

A może NOKIA N8??? Aparat ma rewelka , nawet po wrzuceniu na kompa jakość jest super :naughty:

Opublikowano

Nokie bym sobie odpuścił... mam N97 Mini i to jest szajs jak dla mnie :thumbdown: sam teraz będę zmieniał na I'Phone 4. Mój tata ma ten telefon od roku i nie narzeka. Przede wszystkim bateria trzyma dość długo 2-3 dni i co jest najważniejsze NIE ZAWIESZA SIĘ jak obecne Nokie :thumbdown: mogę jeszcze powiedzieć coś o HTC Wildfire S, dostałem go z T-mobile na testy na 3 dni. Telefon w ogóle nie jest intuicyjny, ma zbyt małe przyciski (dosłownie 3, ale jednak) i ogólnie za bardzo nie zrobił na mnie wrażenia. Gorsza grafika niż w "jabłku" i mniej intuicyjna obsługa

Opublikowano

Tylko iPhone! Używam wiernie od 2giej generacji i w życiu bym na nic nie zamienił. Potęgę stanowi nie tylko samo urządzenie ale mnogość apikacji i kompatybilnych urządzeń.

Iphone od momentu pojawienia się w 2007r stał się swego rodzaju standardem przemysłowym nieudolnie naśladowanym przez innych producentów.

Jak możesz to poczekaj do września na wersję 5.

Opublikowano

Wczoraj bawiłem się taką zabawką :decayed:

Kumpel miał iPhona 4 później Samsunga Galaxy S II, sprzedał te wynalazki i kupił właśnie ten model a raczej sprowadził i wgrał Polski soft, jak twierdzi najlepszy z tych trzech urządzeń a cenowo dał ponad 1200zł :)

Opublikowano
  • Autor

to już będzie 5ka?

Opublikowano

podobno tak

Opublikowano
  • Autor

to może warto poczekać... wtedy 4ka spadła by pewnie z ceny

A może NOKIA N8??

biorę pod uwagę...

Opublikowano

to już będzie 5ka?

przeciez musza zarabiac na fanbojach :decayed:

Opublikowano

Jak endriuu napisal galaxy II, tańsze a szybkie jak cholera :) do tego tylko trochę ustępuje apple. Jak masz kasę to apple jak trochę mniej to Galaxy. Jedno i drugie do sms mms www jest aż nadto :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o nokie N8, ja od siebie polecam, miałem ten telefon do wczoraj, aparat bije na głowe konkurencje jeśli chodzi o jakosć zdjeć, fotki spokojnie nadaja sie do druku, pod obróbke również, fotki w moim watku robione są tym telefonem :good: co do zawieszania zawiesił mi sie całe 1 raz od stycznia do wczoraj, jeśłi nie masz na celu wgrywania całej masy aplikacji których prawde mówiac nie bedziesz uzywał to jak najbardziej go polecam. Jedyny minus jaki w nim zaobserwowałem to brak fizycznego przycisku słuchawki :thumbdown: symbian jest szybki, tu sie moim zdaniem Nokia postarała, nagrywanie w HD nawet w nocy daje rade. WWW na operze ładnie lata

Jeśli będe mógł wziaść go ponownie to go wezme, pech chciałże wczoraj taki telefon zgubiłem ;(

Opublikowano

Ja użytkuję Samsunga Galaxy S 2 i słowa złego powiedzieć nie mogę. Piekielnie szybki, zero zwisów, cieniutki - nawet mimo gabarytów nie wadzi w kieszeni, od groma aplikacji na Android'a.

Miałem wcześniej Wave'a, Galaxy S i powiem szczerze, że jest przepaść między nimi.

Kamera 1080p 30kl/s, aparat 8MPx, wyświetlacz 4,3" - bajka i bateria przy moim użytkowaniu trzyma około 3-4 dni (przy zabawie oczywiście można ją zjechać w kilka godzin) :good:

Minusem jest to, że na słońcu praktycznie nadal nie widać nic na wyświetlaczu :gwizdanie: Cała reszta jak dla mnie na :good:

IPhone to swoista ikona i wyznacznik w tej branży, który jak napisał malik był i jest wzorem dla innych producentów, ale obecnie uważam, że bazuje na swojej wyrobionej już marce....a konkurencja nie spała :decayed:

Opublikowano

jestem zwolennikiem Iphona, to jest mój drugi telefon firmy Apple, na chwilę obecną nie ma możliwości zmiany na inny, ten telefon to małe biuro, dzięki aplikacjom jakie znajdują się w appstore. Telefon ten jak jest normalnie użytkowany to bateria trzyma około 3-4 dni, moje dziecko jak dorwie się do gier w telefonie to bateria niestety trzyma 1 dzień.

POLECAM IPHONE 4!!

Opublikowano

Mam Galaxy S II i nie powiem na niego złego słowa...

Opublikowano

w tym tygodniu kupiłem nówke DHD za niecałe 1400zł. DHD porównują z SGS które różnią się detalami. poczytaj opisy i zdecyduj co Ci bardziej pasi. ja chciałem smartfon poza zwykłym użytkowaniem jako telefonu, głownie do netu i navi, z dużym wyświetlaczem, w miarę świeżym softem i zapasem aplikacji. DHD styka mi w 100%, wybrałem go zamiast SGS ze względu na lepsze parametry hardware i soft. jeśli chodzi o wyświetlacz to różnice widać jak leża obok siebie :)

jak chcesz pojechać z ceną bliżej 2000 to masz SGSII lub HTC Sensation.

tu sobie zerknij na różnice i zdecyduj: http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/5042/4906/4650/4458/

na plus w SGSach przemawia superamoled, w HTC w mojej opinii trochę lepsze wykonanie i sense. poza tym różnią się szczegółami...

Nokie były fajne kiedyś, sam od 13 lat miałem same Nokie ale przesiadki na Andka już nie żałuje... kolejnych zwisów Symbiana już nie chcę a prędzej czy później się one pojawią.

aparat w DHD również mi wystarcza. fotki w nocy w 100% zaciemnieniu wychodzą jak na Nokii w dzień.