Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Poszukiwany stolarz do wyknania indywidualnego mebla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje jakiegoś stolarza do wykonania indywidualnego mebla z drewna. Musze na prace dyplomowa wykonać zaprojektowany mebel jako prototyp w skali 1:1. Jest to krzesło klasyczne bujane. Łączenia czopowe i na kołki, elementy drewniane gięte.

Prace musze miec do końca wrzesnia :confused4:

najchetniej zleciłbym wykonanie komuś z województwa mazowieckiego bądź lubelskiego :) Jesli jest ktos zainteresowany to prosze o PW w celu ustalenia szczegółów. Rysunki poglądowe wyśle na maila

:notworthy:

Opublikowano

mam ziomka stolarza, od 20 lat się tym zajmują rodzinnie ale nie wiem czy będzie chciał takie coś zrobić, zwłaszcza, że chłopak się ceni ale i robi dobrą robotę , jak chcesz to mogę zapytać choć na razie jest na urlopie ;)

Opublikowano

mam ziomka stolarza, od 20 lat się tym zajmują rodzinnie ale nie wiem czy będzie chciał takie coś zrobić, zwłaszcza, że chłopak się ceni ale i robi dobrą robotę , jak chcesz to mogę zapytać choć na razie jest na urlopie ;)

Jak mozesz to zapytaj jak tam z terminami stoi :wink4:

Dzisiaj byłem u 3 stolarzy u siebie i kaplica, jedni nie chca robic takiego małego zamowienia, drudzy ze nie maja czasu, i gdzieś dopiero na grudzień :gwizdanie:

Opublikowano

Jak mozesz to zapytaj jak tam z terminami stoi :wink4:

Dzisiaj byłem u 3 stolarzy u siebie i kaplica, jedni nie chca robic takiego małego zamowienia, drudzy ze nie maja czasu, i gdzieś dopiero na grudzień :gwizdanie:

no z tego co wiem to on ma podobnie z terminami i też z chęcią robienia takich rzeczy, ale jak wróci z urlopu to zapytam

Opublikowano

Sprzedaje maszyny do drewna i mam dużo znajomych stolarzy ale ma dwie osoby które takie rzeczy robią i myślę że bez problemu mogą wykonać projekt prześlij rysunki a ja się dowiem :)