Coleman Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No nadszedł ten czas gdy trzeba wypocząć ale gdzie chciałem nad morze ale gdzie jest najfajniej ?? może jakieś propozycje ?? Od razu mówię widzę podobne wątki ale mi chodzi ogólnie ..
filip1001 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 może określ się jakim budżetem dysponujesz, czy bardziej plażowanie czy zwiedzanie Ci odpowiada, czy jakiś może aktywny wypoczynek? i przede wszystkim kraj czy zagranica
Luka3s Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jeżeli wybierasz się nad morze to odradzam Władysławowo, totalna klapa, porozurzucane wszystko na wszystkie strony... Nie ma żadnych fajnych klubów, może poza jednym Pubem? Żeglarzem, gdzie pracuje naprawdę słodka kelnerka Jedyny plus tego miasta jak dla mnie.
Czaro_22 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jeżeli wybierasz się nad morze to odradzam Władysławowo Byłem, widziałem i po jednym dniu wróciłem totalna kicha W nocy też spać się nie dało bo ośrodek był niedaleko plaży gdzie był też club Łebę też odradzam przereklamowana i od groma ludzi Teraz jedynym i sensowym wyjściem jest wyjazd gdzieś w góry, ale nie powiem gdzie bo nigdy nie byłem i nie znam dobrych miejscówek
juropek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 jezioro Żywieckie masz atrakcje i na pogode i na deszcz, muzeum Browaru rewelka blisko do Wisły , Szczyrku, nie polecam zwiedzania zamku w Żywcu niby drogo nie jest ale...
kod_m Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jeśli morze to z czystym sumieniem mogę polecić Niechorze, miejscowość rewelka. Bardzo czysta plaża, a idąc wzdłuż brzegu za Pogorzelicę zaczyna się dzika plaża która jest po prostu bajeczna a woda tam przejrzysta na kilka metrów. W miejscowości masz wszystko czego potrzeba, sklepy, kluby i dyskoteki, długa uliczkę turystyczną ze wszelkimi atrakcjami i bardzo ważne dla smakoszy świeżych ryb, codziennie rano przy brzegu możesz zakupić świeżutką Flądrę prosto od rybaka z kutra i wieczorkiem wrzucić na grilla Byłem tam już kilka razy i jak dla mnie jedna z najlepszych miejscowości nad polskim morzem.
Rekomendowane odpowiedzi