rzeziu Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam zbliża mi sie przeglad mojej niuni i szukam dobrego ASO i niedrogiego ASO. Jak zadzwoniłem do Auto Vivy to sie podłamałem bo za przglad po 150 tys chca 2000 zł. moze macie jakiś propozycje, na terenie Wawy lub w całej polsce???? * jeszcze raz napiszesz ten sam wątek w 2 różnych działach to na początku działania na forum otrzymasz ostrzeżenie - lukaszr
robert-w-wa Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Polecam serwis grupy Volkswagena ALLIANZAUTO przy Al. Jerozolimskich 195. tel.022 5350777
pablo666 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 hmm zastanawiające czy ASO może być niedrogie? raczej nie sądzę że między cenami w ASO są jakieś poważne różnice , chyba że uda Ci się znaleźć w jakiejś mniejszej miejscowości pozdro.
poziek Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 A ja polecam serwis MegaCar na ulicy Przasnyskiej :th:
bthd Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 witam a moze poza mega car polecicie cos w miare jak najblizej wesołej korzystałem z Auto unii ale primo to ponad 30km a po drugie primo za ta cene obsługa nie jest porażająca i treminy dos długie pozdrawiam
Zygal Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 A czumu nie MegaCar ? Byłem ostatnio z problem wszystko załatwione szybko i solidnie.
bthd Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 moze to dziwne ale na 10 serwisow polecanych 9 to megacar nic do nich nie mam ale na pewno sa jakies inne a zwłaszcza zalezy mi na wschodniej stronie warszawy byłbym wdzieczny za pomoc....
Rekomendowane odpowiedzi