thogal Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 rok2000 1,8t 150km gaz: sterownik STAG 4 , wtryski HANA H2000 , parownik zavoli , butla 63l , spokojnie nie jeżdżę to tak przy mojej jeździe i z klima 12 l na mieście w trasie nie wiem jeszcze dokładnie nie sprawdziłem avant klimatronik , 4 el szyby el lusterka fis itp, zdjęcia z komisu którego brałem w sumie jeszcze nic nie zmieniłem w nim oprócz radia i przyciemnienia szyb , jak zrobię zdjęcia to dorzucę
Gość Damian A4 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Koło, gleba, dokładki itd itp
Kowi87 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Co tu mówić polift to polift, dawaj jutro na spota do opola lubelskiego, ocenimy na żywo
thogal Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 na razie nic nie zmieniałem w niej oprócz przyciemnienia szyb i wymiany radia i zagazowania . mam inne wydatki ale na jesieni coś się pozmienia , jakieś alumki inne żeby mieć komplet na zimówki , jakieś radio i głośniki nowe i coś się pomyśli co tam jeszcze , na razie jeżdżę i korzystam z bezawaryjnej pracy , z wymian to przewód dolotowy powietrza do turbiny wymieniłem dwa razy bo ze szrotu pękł, a drugi z serwisu w sumie nie wiele drożej wyniósł , no i wahacze co roku pewnie wymiana jak po polskich drogach się jeździ hehe , jak na razie dwa wymieniłem LMO wsadziłem to powinny trochę pochodzić , na spocik zawsze warto się wybrać coś dowiedzieć się można jakieś uwagi wymienić , ale jutro czasu nie mam ale na następny postaram się wybrać
Rekomendowane odpowiedzi