qoorczak Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam!!! Jak w temacie, nie mogę sobie poradzić z demontażem tego oświetlenia. Przezroczysty klosz zdjąłem, gdyż doszedłem, że trzyma się na 2 zatrzaskach. Natomiast nie mogę dojść do dwóch żarówek (do czytania). Znalazłem jeden zatrzask przy ogólnym włączniku, lecz nie wiem, gdzie są pozostałe...... W załączeniu zdjęcie.... Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc...
Rafi78 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ja u siebie delikatnie podważałem cienkim płaskim śrubokrętem na wysokości włączników i bez problemu wyskoczyła ta szara osłona, jeśli będziesz to robił delikatnie to nic nie połamiesz powodzenia
qoorczak Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mam takie pytanie.... Czy w programie ETKA znajdę informacje o takich rzeczach, jak demontaż poszczególnych elementów pojazdu?? Chodzi mi o rysunki i sposobu łączenia poszczególnych części...... Czy tam bym znalazł odpowiedź na moje pytanie w temacie?? Pozdrawiam
steve69 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mam takie pytanie.... Czy w programie ETKA znajdę informacje o takich rzeczach, jak demontaż poszczególnych elementów pojazdu?? Chodzi mi o rysunki i sposobu łączenia poszczególnych części...... Czy tam bym znalazł odpowiedź na moje pytanie w temacie?? Pozdrawiam Informacje o sposobie demontażu poszczególnych podzespołów/części to w programie ElsaWin -- Pozdrawiam. Sławek
qoorczak Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzięki, temat można zamknąć!!! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi