Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w LUBARTOWIE!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Serdecznie dziękuje za przybycie sąsiadowi (mytomy) :decayed: przynajmniej było nas dwóch.

Kolejny dowód na to by wspierać spoty w Puławach, w "poważnych" spotach :wink:

http://s15.postimg.org/9uh4z2jyv/002.jpg

---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

a8 d3:whistling::wink:

mmmm lymudżyna (czyatj tapczanik) konkretny :decayed:, zamawiam jazdę próbną :wink:

dziwne ze Rapciuch nie przyjechał, a tak ostro modzi:wink:

dobrze że chociaz was dwóch było, zapraszamy do nas, choć nie wiem jak u nas bedzie teraz z frekwencją

wreszcie bym nie był sam z wolnossącą V6:grin:

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ----------

To kiedy robimy wspólnego spocika w jakimś ciekawym plenerze? :naughty::decayed:

---------- Post dopisany at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ----------

dołączac na fejsie, może tam uda nam się zebrać większe grono chętnych na spot

https://www.facebook.com/pages/Audi-Grupa-Pu%C5%82awy/446521482097121

Opublikowano

Przyszły weekend na pewno odpada, mi to w sumie rybka bo ja teraz mam duuuuuuużo wolnego czasu, aby pogoda była ale sąsiad będzie preferował na pewno weekendy.

Opublikowano
  • Autor
Przyszły weekend na pewno odpada, mi to w sumie rybka bo ja teraz mam duuuuuuużo wolnego czasu, aby pogoda była ale sąsiad będzie preferował na pewno weekendy.

koledzy sorki ze sie nie pojawilem ale autko bylo nie sprawne i brak dostepu do neta mialem. obiecuje poprawe i nastepnym razem bede na 100%.

Opublikowano

a i owszem-na tygodniu od świtu po noc zamiatam w robotuni:( tak więc ja bym jak większość z nas obstawiał raczej sobote/niedziele :naughty:

aby tylko pogoda sprzyjała :decayed:

Opublikowano

a i owszem-na tygodniu od świtu po noc zamiatam w robotuni:( tak więc ja bym jak większość z nas obstawiał raczej sobote/niedziele :naughty:

aby tylko pogoda sprzyjała :decayed:

to kiedy robimy jakiegoś wspólnego?:wink::decayed:

Opublikowano

proponuję wstępnie za 2 tygodnie ( 15/06 ), termin naturalnie ruchomy :wink: tylko jak ty się pozbierasz z tą nogą paput :facepalm:

Opublikowano
proponuję wstępnie za 2 tygodnie ( 15/06 ), termin naturalnie ruchomy :wink: tylko jak ty się pozbierasz z tą nogą paput :facepalm:

może za dwa tygi dam radę bo juz dzisiaj jeździłem:grin:

Opublikowano

No to nie jest z Tobą tak najgorzej :decayed: można by gdzieś wyskoczyć, wam na pewno znudził się już parking pod Tesco :D

Opublikowano
No to nie jest z Tobą tak najgorzej :decayed: można by gdzieś wyskoczyć, wam na pewno znudził się już parking pod Tesco :D

jeździc mogę, chodzić nie za bardzo:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

jeździc mogę, chodzić nie za bardzo:kwasny:

jutro ktos bedzie pod kauflandem?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to jak robimy coś razem? jakiś spot?

Opublikowano

Niedawno zostałem bezrobotnym więc ograniczam wszelkie wyjazdy do minimum :kwasny:

Na jakiś czas odpadam z gry.

Opublikowano

Niedawno zostałem bezrobotnym więc ograniczam wszelkie wyjazdy do minimum :kwasny:

Na jakiś czas odpadam z gry.

przykro mi, może w miarę szybko coś znajdziesz

powodzenia

Opublikowano

Mam nadzieje, bo kasa się rozpływa szybciej niż zwykle.

Opublikowano

Już tyle siedze na tym forum i dopiero ogarnąłem że są u mnie w mieście jakieś spoty ;]

Opublikowano
Już tyle siedze na tym forum i dopiero ogarnąłem że są u mnie w mieście jakieś spoty ;]

:grin: po trzech latach:grin:

Opublikowano

Lepiej później niż wcale :wink:

Opublikowano
Lepiej później niż wcale :wink:

lepiej późno niż później:grin:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

może by tak mały spot w lubartowiu? :kox: