peter22 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 Grzesiu jak do mnie nie podpasuja to ci odsprzedam częsci od a4 Caha Sprzeglo jedzie w poniedziałek do wzmocnienia
MARCIN607 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Na.zimę jak znalazł powodzenia.
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Grzesiu jak do mnie nie podpasuja to ci odsprzedam częsci od a4 Caha Sprzeglo jedzie w poniedziałek do wzmocnienia Bede zainteresowany Wysylasz do Radzika sam docisk ?
peter22 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 Wysyłam całość do Warszawy , ale nie do Radzika , obicie kewlarem 150 zł a docisk to musza zobaczyć jaki jest. Powiedzieli ze jak jest z samoregulatorem to sie nie da wzmocnić . Ja sie na tym nie znam wiec wysyłam całość i czekam na telefon co jeszcze mogą z tym zrobi.
peter22 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 Dzisiaj dotarła reszta gratów
peter22 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 tak udało się cały tył dorwać z jednego auta dzięki Siemianowi :banan: W poniedziałek jak się uda zacznie się operacja krypt. QUATTRO:decayed::decayed:
alvaro Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 A6 ma sterownik od Quattro czy nie ?
KOval81 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 peter22 - w A6 podłoga również jest przystosowana do dołożenia RWD, tak, jak to było w B6, czy nie?
peter22 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 podłoga jest przystosowana do quattro a co do sterownika to nie wiem . ale żadne kable nie idą więc chyba nie. zmieniam jeszcze ABS na taki od quattro a dalej to się zobaczy . wydaje mi się ze jest to bliźniaczy zestaw jak koledzy wkładali do a4 B6 i B7. nikt wcześniej tego nie robił w a6 C6 więc zobaczymy co wyjdzie w praniu
boberek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ja sie zbierałem do wkadania Q ale jakoś zawsze mi nie po drodze od czego skrzynia ?? i most jaki silnik ?? oznaczenia mostu i skrzyni itp ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- oo nie doczytałem ze masz zestaw od B8 A4 myślisz ze to będzie pasowało ?? co C6 nielepiej było szukać od 3.0 tdi w manualu ??
peter22 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 na skrzyni CAHA jeździł kolega DZO - DZO w swoim a4 b7 i podeszła bez problemu p&p . Powinno podpasować . Wał jest od a6 c6 3.0 tdi dyfer i skrzynia od CAHY . Myślałem że skrzynia od 3.0 tdi nie podejdzie i dlatego zakupiłem zestaw od CAHY . Jak nie będzie pasowało to Grzesiu WRClaguna jest chętny na mój zestaw i wtedy będę szukał skrzyni od 3.0 tdi manual . W tej skrzyni od 3.0 trzeba będzie tylko sprzęgło zmienić takie informacje do mnie doszły od gostka co już takie rzeczy robił. mam nadzieje ze mój zestaw podejdzie bo jest z auta które przejechalo tylko 6 tyś Km co widać na zdjęciach
Młody Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ja sie zbierałem do wkadania Q ale jakoś zawsze mi nie po drodze od czego skrzynia ?? i most jaki silnik ?? oznaczenia mostu i skrzyni itp ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- oo nie doczytałem ze masz zestaw od B8 A4 myślisz ze to będzie pasowało ?? co C6 nielepiej było szukać od 3.0 tdi w manualu ?? Jak oni Ci odpisali na A6 -kl.. . że jak Cię nie stać na ori. Q to zmień auto (jakoś tak to było )
peter22 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 A nie pamietam . Na a6 nie opisuje dalszych modyfikacji
boberek Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 ja sie zbierałem do wkadania Q ale jakoś zawsze mi nie po drodze od czego skrzynia ?? i most jaki silnik ?? oznaczenia mostu i skrzyni itp ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- oo nie doczytałem ze masz zestaw od B8 A4 myślisz ze to będzie pasowało ?? co C6 nielepiej było szukać od 3.0 tdi w manualu ?? Jak oni Ci odpisali na A6 -kl.. . że jak Cię nie stać na ori. Q to zmień auto (jakoś tak to było ) no to było tak mistrze aa kumam wał ma taka samą długość a jak wał i skrzynie masz od jednego to powinno byc OK
Tony Stark Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 grubo lecisz z tematem widze trzymam kciuki zeby wszystko poszlo gladko
peter22 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Dzieki . Zobaczymy co z tego wyjdzie ---------- Post dopisany 04-10-2013 at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany 02-10-2013 at 11:00 ---------- Dzisiaj byłem na likwidowaniu wgniotek powstałych w wyniku kolizji z rowerzystą. Nie myślałem że da się je usunąć bez malowania , a tu proszę żadnego śladu nie ma . Już zapomniałem w którym miejscu były :banan::banan:
Rekomendowane odpowiedzi