szwecja2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam obecnie posiadam przednie lampy z halogenam auto z 98r chciałbym je wymienić na coś fajniejszego ale czy są jakies lampy np. depo w których są halogeny ? czy po prostu bede musiał to rozdzielić i przenieść halogeny w zderzak. Doradzcie coś żeby to miało ręce i nogi. Dzieki
IDUAL Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Przedliftowych jakiś fajnych to nie widziałem. Kup polift chyba najlepsze do naszych A4 a halogeny przenieś pod spód w zdeżak
Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Powiem Ci że samo przejście z lamp starego typu na soczewki daje bardzo dobry efekt tzn dużo lepsze światło, można sobie radzić bez halogenów. Najlepszym rozwiązaniem było by założyć zderzak poliftowy z halogenami ale to już w sumie droga zabawa.
pablo_9 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zakładaj lampy poliftowe odmładzają auto albo tak jak ja u siebie zmieniłem na depo dzielone od s4 i do tego założyłem zderzak z halo poliftowy inaczej auto się prezentuje :gwizdanie:
szwecja2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 A wieć myśle że założe lampy depo dzielone i zderzak od polifta do tego grill z polifta i bedzie ok. dzieki
Rekomendowane odpowiedzi