Cuber Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja bym jeszcze przezył te brewki ale cholera jasna stary wywal te chromy z grilla przeciez to porażka na całej lini jest...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Brwi to pól bidy , ale te chromki porażka załoz grill od S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 |Temat grill jest zamkniety już( bedzie inny albo standart), widze że wszyscy mają manię przerobienia na S4. Po co? nie tylko S4 istnieje. Nie chcę auta jak wszyscy takiego samego. Ja będę miał zderzak Rigera i nie chcę S4 bo mi się nie podoba( grill też).[br]Dopisany: 18 Luty 2008, 15:04 _________________________________________________Grill juz mam orginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 nie zniechecaj się do nas poprostu bardziej lubimy "ori" tuning, przyjedź na spota pooglądamy to cudo!!! :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Xenony tez mam, i nowe felgi 17' orginał mam 16 zimowe :> jak zrobie zderzak i dokładkę to czemu nie moge wpasc o ile mnie nie zlinczują tam u Was :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Nie mów u was , bo też już jesteś cześcią tego klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek79 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Młody widze że też online to mam pytanko Jakie masz fele?? bo też już powoli szukam.. A co do lusterek to masz nakładki czy całe skorupy wymieniałeś?? A jak całe to dużo roboty i czy sam robiłeś?? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Zmieniłem grill który wszystkich denerwował :> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8589dd48363cd911.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ad8f0582e1cca37.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/03b82080395f23fa.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/585d3c94b87a49a6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fdf4305bbb044709.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Zdejmij te brewki, nie rób z ładnej B6 wiochy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie i nie robie wiochy!!! nie będę robił auta jak wy chcecie !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie i nie robie wiochy!!! nie będę robił auta jak wy chcecie !!!!!!!!!!!! Twoje auto, Twoja sprawa Niech będzie oryginalnie :gwizdanie: choć niestety życia nie oszukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ładna furka... bardzo mi sie podoba... :th: twz, nic dodać - nic ująć... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommar Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Bardzo fajnie sie prezentuje i daje pozytywny efekcik :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek79 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No teraz to zajefajnie... :oklaski: Widzisz tak jak pisałem...i tak się będą czepiać :> Młody a nie miał być gril black od s4?? Napisz na PW lub GG ile za kółka dałeś... Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.olkusz Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 zepsułes swiatła ;] tymi nakladkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AD4M Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jakiej średnicy są końcówki wydechu w Twoim aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 :oklaski: za auto, bardzo mi się podoba :th: nie rozumiem tylko krytki niektórych osób, auto się super prezentuje w sam raz dla młodej osoby a wy się czepiacie... wiochą to by było jakby takim autem podrózował jakiś facet z 10 lat starszy z wielkim brzuchem... MŁODY-AUDI nie przejmuj się negatywnymi komentarzami,wkońcu nie każdemu musi odpowiadać przerabianie wnętrza seryjnej A4 na s-line a z zewnątrz na S4 tak jak tu jest to powszechne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jakiej średnicy są końcówki wydechu w Twoim aucie? Srednica 9cm :oklaski: za auto, bardzo mi się podoba :th: nie rozumiem tylko krytki niektórych osób, auto się super prezentuje w sam raz dla młodej osoby a wy się czepiacie... wiochą to by było jakby takim autem podrózował jakiś facet z 10 lat starszy z wielkim brzuchem... MŁODY-AUDI nie przejmuj się negatywnymi komentarzami,wkońcu nie każdemu musi odpowiadać przerabianie wnętrza seryjnej A4 na s-line a z zewnątrz na S4 tak jak tu jest to powszechne ... Dzięk za wsparcie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 mi sie podoba!nareszcie cos inego!! a szukales inspiracji tu : http://www.a4mods.com/library/bodykits/?album=Rieger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Każdy ma inny gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi