David Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 podejmij sie swapa na 3.0 tdi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr1018 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 żadnych problemów chce cos nowszego i tyle. A cena to 43.000 Według mnie ta cena to okazja. Tyle co zostało w nią włożone, nie można porównywać z cenami golasów. Trzymaj się ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 najszybciej to ktoś z kluby ją łyknie-chociaż pewne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loozzz Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 żadnych problemów chce cos nowszego i tyle. A cena to 43.000 Młody, po co sprzedajesz??? Włożyłeś w to auto masę pieniędzy, czasu i serca... Dla kupca to nadal będzie zwykłe A4 i nie będą zbytnio chcieli dać więcej aniżeli za zwykłe A4. A co kupisz następnego? B7 czy B8?? Znając Twoje możliwości i zaparcie, to możesz Sobie sam wyskrobać nowszy model na bazie B6 Przynajmniej będziesz wiedział co masz A ty przecież uwielbiasz mody wszelkiej maści Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 żadnych problemów chce cos nowszego i tyle. A cena to 43.000 Młody, po co sprzedajesz??? Włożyłeś w to auto masę pieniędzy, czasu i serca... Dla kupca to nadal będzie zwykłe A4 i nie będą zbytnio chcieli dać więcej aniżeli za zwykłe A4. A co kupisz następnego? B7 czy B8?? Znając Twoje możliwości i zaparcie, to możesz Sobie sam wyskrobać nowszy model na bazie B6 Przynajmniej będziesz wiedział co masz A ty przecież uwielbiasz mody wszelkiej maści Pozdro Młody masz racje Trzeba isc do przodu. Patrzac tym tokiem myslenia po co kupowac lepsza auta, mozna przeciez jezdzic b5/b6 czy nawet b7 przez 10 lat. Pozniej sprzedac za grosze i dolozyc 20 tys do auta aby sie odmlodzic jako tako. Nie popadajmy w skrajnosci [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 11:07_________________________________________________ Mlody jakbys chcial sprzedac jakies graty to daj znac na PW jezeli nie bedziesz mial kupca sprzedaj najdrozsze czesci i wystaw jako golasa za 35 i wtedy pojdzie Dokladnie. Robie tak od dawna i jakos idzie. Zawsze na zero a nawet czasami zarabiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekrasz Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 to felgi po ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 to felgi po ile? Biore listwy S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Zalezy czy ma ori czesci :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 to felgi po ile? Biore listwy S4 ej ja chcialem listwy S4 jakby sprzedal fotele s-line,listwy s4,navi,fele to by ladnie kasy odzyskal :gwizdanie: jak cos ja pisze sie na navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loozzz Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 żadnych problemów chce cos nowszego i tyle. A cena to 43.000 Młody, po co sprzedajesz??? Włożyłeś w to auto masę pieniędzy, czasu i serca... Dla kupca to nadal będzie zwykłe A4 i nie będą zbytnio chcieli dać więcej aniżeli za zwykłe A4. A co kupisz następnego? B7 czy B8?? Znając Twoje możliwości i zaparcie, to możesz Sobie sam wyskrobać nowszy model na bazie B6 Przynajmniej będziesz wiedział co masz A ty przecież uwielbiasz mody wszelkiej maści Pozdro Młody masz racje Trzeba isc do przodu. Patrzac tym tokiem myslenia po co kupowac lepsza auta, mozna przeciez jezdzic b5/b6 czy nawet b7 przez 10 lat. Pozniej sprzedac za grosze i dolozyc 20 tys do auta aby sie odmlodzic jako tako. Nie popadajmy w skrajnosci [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 11:07_________________________________________________ Mlody jakbys chcial sprzedac jakies graty to daj znac na PW jezeli nie bedziesz mial kupca sprzedaj najdrozsze czesci i wystaw jako golasa za 35 i wtedy pojdzie Dokladnie. Robie tak od dawna i jakos idzie. Zawsze na zero a nawet czasami zarabiam Wojtku, masz rację, ale jak człowiek inwestuje tyle pieniędzy w auto a przy odsprzedaży dostanie tylko jakiś procent, to pytanie czy warto sprzedawać? A może, czy warto tak inwestować w auto? To miałem na myśli. Oczywiście zawsze jest fajnie mieć nowszy samochód, ale ja np. mam tak, że przyzwyczajam się do auta. Potem trudno jest się rozstać Młody, szkoda że to nie jest carbio, bo ja wziąłbym grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 jak zmieni na B7 3,0 Quattro albo jakieś moce B8 to raz dwa zapomni o tej furze [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 13:34_________________________________________________powtórzę to jeszcze raz -szkoda byłoby gdyby fura gdzieś poza forum poszła na zmarnowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Mlody, jak chces to auto dobrze sprzedac, to wez chociaz zrob porzadne zdjecia + wnetrze, ktore nawet nie wiadomo jak w koncu wyglada... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 żadnych problemów chce cos nowszego i tyle. A cena to 43.000 Młody, po co sprzedajesz??? Włożyłeś w to auto masę pieniędzy, czasu i serca... Dla kupca to nadal będzie zwykłe A4 i nie będą zbytnio chcieli dać więcej aniżeli za zwykłe A4. A co kupisz następnego? B7 czy B8?? Znając Twoje możliwości i zaparcie, to możesz Sobie sam wyskrobać nowszy model na bazie B6 Przynajmniej będziesz wiedział co masz A ty przecież uwielbiasz mody wszelkiej maści Pozdro Młody masz racje Trzeba isc do przodu. Patrzac tym tokiem myslenia po co kupowac lepsza auta, mozna przeciez jezdzic b5/b6 czy nawet b7 przez 10 lat. Pozniej sprzedac za grosze i dolozyc 20 tys do auta aby sie odmlodzic jako tako. Nie popadajmy w skrajnosci [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 11:07_________________________________________________ Mlody jakbys chcial sprzedac jakies graty to daj znac na PW jezeli nie bedziesz mial kupca sprzedaj najdrozsze czesci i wystaw jako golasa za 35 i wtedy pojdzie Dokladnie. Robie tak od dawna i jakos idzie. Zawsze na zero a nawet czasami zarabiam Wojtku, masz rację, ale jak człowiek inwestuje tyle pieniędzy w auto a przy odsprzedaży dostanie tylko jakiś procent, to pytanie czy warto sprzedawać? A może, czy warto tak inwestować w auto? To miałem na myśli. Oczywiście zawsze jest fajnie mieć nowszy samochód, ale ja np. mam tak, że przyzwyczajam się do auta. Potem trudno jest się rozstać NIekoniecznie. Zalezy wszytsko od tego za jaka kase kupisz czesci a za jaka je sprzedaz. NIe chce smiecic w watku Młodego ale podalbym Ci moje przyklady gdzie zawsze wyszedlem na plus. Kluczem do tego jest sledzenie allego i wypatrywanie okazji To nie RS4 zeby z nia slub brac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colto Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Kolego Mlody, wysłałem Ci wiadomość na PW. Jestem zainteresowany Twoim samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Zalezy czy ma ori czesci :> Wszystkie są ori felgi też Kolego Mlody, wysłałem Ci wiadomość na PW. Jestem zainteresowany Twoim samochodem. Już odpisałem sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hustla Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Oferta jeszcze aktualna? Bo na PW cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Młody nie odpisuje żeby mieć czas na szpachlowanie auta i dospawanie reszty sprężyn które odciąłżęby auto niżej siedziało :polew: :polew: nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 nie pisz takich rzeczy bez emotek, bo jeszcze ktos to wezmie na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 taki żart oczywiście-zebym miał odpowiednie fundusze sam bym przygarnął Twoje auto Endru[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 14:36_________________________________________________co złego to nie ja(w 99%) :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Normalnie bardziej mi zależny na NIE sprzedaży ;( ale są naciski na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi