szyba Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witajcie. Po spaleniu mojej "ex" i 6 miesiącach poszukiwań .... w końcu wracam do łask A4 B6 z silnikiem AVB po chipie na 130 koni (to trochę boli ale naprawdę już nie miałem sił dalej szukać ) Z wypasu: parktronic przód tył, fotele, kierownica, gałka zmiany biegów s-line, zestaw głośnomówiący, felgi 18cali, bardzo ładnie utrzymany środek,podgrzewane siedzenia, zawieszenie fabrycznie obniżone o 20mm. Samochód z końca 2003 roku , modelowo 2004. Poniżej zdjęcia Co do planów: RNS-E- zrobione zmiana manetki żeby uruchomić FIS-a tempomat zmiana podświetlenia wewnętrznego na led ksenony - świecą usunięcie tylnych oznaczeń z klapy (w sumie nie wiem jak to logicznie zrobić) - udało się Co może: zmiana wewnętrznych listew na srebrne inny wzór felgi rozbudowa RNS-E o dvd Proszę o opinie i ewentualne uwagi
jedrekx Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ładna seria, oby z tą nie było problemów
Janekx Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ładna, szkoda tylko że korbki z tyłu. Oby służyła i nie doznała takiej przygody jak poprzedniczka
lukaszooo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 znam twoj bol z szukaniem sam szukalem przez 3 miesiace sline w sedanie ze zlosci ze nie moge znalesc wzielem combi w fajnym wypasie ale zaluje do dzis
tomekhxc Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 jak chcesz sciagnac emblematy to musisz delikatnie czyms cieniutkim podwazyc a jak juz sciagniesz to klej dobrze jest zmyc rozpuszczalnikiem wtedy ladnie schodzi felunek rzeczywiscie moglby byc inny ale nie jest zle ogolnie autko ladne i plany na plus
Fifiński Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Szyba! Piknie Oby Ci tego nie przysmażyli ;d
MAGIC87 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 felga 18 ale nie lezy mi za cholere... a dalej jak prawie w kazdej Oby sie spiwywała
johnybravo Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 wypas fajny bo prawie taki jak u mnie rezaj fisa i resztę
vertus69 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No wreszcie dokonałeś zakupu bo już myślałem,że utknąłeś w dziale Zakup Kontrolowany na wieki.... Gratki zakupu i owocnego rezania.
Rekomendowane odpowiedzi