Luka3s Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 tylko na tył bym wolał klape USA i koxior by był już na maksa
Kimi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 tylko na tył bym wolał klape USA i koxior by był już na maksa :good: :good: Ten kolor w eSach B5 zawsze mnie powala, zaraz po Nogaro :kox: :kox:
pawelwor Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?id=150666484&fb_ref=DES_pl_PL&fb_source=profile_oneline Egz. z Estonii, ciekawe jak tam dbają o takie samochody
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 tylko na tył bym wolał klape USA i koxior by był już na maksa :good: :good: Ten kolor w eSach B5 zawsze mnie powala, zaraz po Nogaro :kox: :kox: imola yellow
Luka3s Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 zbyt szerokie pojęcie "jak dbają o samochody" wszędzie są tacy co dbają i tacy co niedbają, nie można powiedzieć że w Estonii np. nie dbają
Kimi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 tylko na tył bym wolał klape USA i koxior by był już na maksa :good: :good: Ten kolor w eSach B5 zawsze mnie powala, zaraz po Nogaro :kox: :kox: imola yellow Egzakly :good: :good:
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a tak wogóle to czym Wy sie podniecacie ???
Reggi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a tak wogóle to czym Wy sie podniecacie ??? Odezwał się ten co się nie podnieca
Kimi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a tak wogóle to czym Wy sie podniecacie ??? Pytasz jakbyś nie wiedział :cool1: :cool1:
Buba Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Nawet u Nas na forum jest mało zadbanych eSek. No może kilka no jest moja a gdzieś dalej moskala
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Nawet u Nas na forum jest mało zadbanych eSek. No może kilka no jest moja a gdzieś dalej moskala Twoja zadbana ?? :kox: :kox: :kox:
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 No właśnie o twoja mi nie chodziło
Luka3s Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 aaa, źle skumałem...kilka wypowiedzi ostatnich już czaje o co chodzi
moskal Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Wiem Wuja twoja lepsza ja nie z tego sie śmieje czyj lepsza tylko z Ciebie :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi