Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Srebrny Avancik .. ;) UPDATE VOL 1 :))) 18"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chaiłem Wam przedstawić moją nową zabaweczke :) Zdj mają jakieś 2 miesiące i są robione na szybko.. Autko ma przejechane 200 tyś mil.. całkiem sporo jednak po wnętrzu jak i po silniku oraz skrzyni tego nie widać :) jedynie po lakierze ponieważ bezbarwny schodzi z dachu i maski . Jak dotychczas wymieniłem tylne tarcze z klockami i łożyskami.. wszystko staram się robić samemu :cool1:

S5000391.jpg

Po kilku miesiacach zaszlo kilka zmian..:

-sprezyny -40

-ramki w zegarach

-kapcie 18"

-nowy termostat oleje itd itd .. nie bede pisal o rzeczach serwisowych :wallbash:

-zdjete znaczki z tylniej klapy :notworthy:

W planach jeszcze ?

-przyciemnienie szybek ..

-pomalowanie zacisk ow tylko jaki kolor..? :mysli:

DSCF2040.jpgDSCF2051.jpgDSCF2054.jpg

DSCF2063.jpgDSCF2071.jpgDSCF2076.jpg

DSCF2024.jpgDSCF2053.jpg

Opublikowano

a kierownicy nie planujesz przełożyć? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

planuje planuje.. :)

Opublikowano

to od tego zacznij

Opublikowano
  • Autor

narazie smigam jeszcze po NI takze to temat odlegly narazie

Opublikowano
-wymiana oleju w skrzyni ( jeśli mógłby ktoś napisać jak się dowiedzieć jaką mam dokłądnie skrzynie byłbym bardzo wdzięczny )

Masz na wlepce w bagażniku.

-jeśli to możliwe zainstalować xsenony ( tylko ori mnie interesuja )

Bez problemu, kpl ok 1 tysia ;]

-no i wstawić jakieś ori radio.. tutaj również mam problem bo nie mam pojęcia jakie być powinno , w bagażniku zmieniarka i jakaś skrzyneczka nokii (?)

Zrób zdjęcie zmieniarce to będzie wiadomo do jakiego radia podchodzi.

Pzdr

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

kilka zmian w 1 poscie ;)

Opublikowano

Fajnie się prezentuje na tych kołach :)

Opublikowano

naprawdę bardzo ładne koła :good:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

a zaciski NIE maluj na czerwono bo zrobisz wieś tuning ... do twojego ładnie by pasowały grafitowe lub srebrne :) i gitarka będzie :good: :good:

Opublikowano

a zaciski NIE maluj na czerwono bo zrobisz wieś tuning ... do twojego ładnie by pasowały grafitowe lub srebrne :) i gitarka będzie :good: :good:

Popieram kolegę :) Ja na Twoim miejscu ściągnąłbym te chlapacze :D powiedz mi kolego co to za model felg i jeśli to nie tajemnica ile Cię taka przyjemność kosztowała :)?

Opublikowano

jeszcze dobrą robotę u ciebie w aucie zrobi pomalowanie w czarny mat ramki niklowanej na grilu no i zostawienie znaczka w oryginale.

Opublikowano
  • Autor

masz na myśli grill na czarny mat ?czy tą ramkę wokół ? masz jakieś poglądowe foto może ?o zaciskach myślałem żeby na czarno je zrobić..Za felgi z oponami dalem 350 f :kox: firmy nie pamiętam .. napiszę jutro jak nie zamule :)

EDIT:

jeszcze mi sie teraz przypomniało.. co myślicie HID'y 5000 k ? czy może takie oto żaróweczki ?

http://www.ebay.co.uk/itm/PHILIPS-H7-DIAMOND-VISION-5000k-HEADLIGHT-CAR-BULB-/250934437915?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6cdba81b#ht_500wt_949

albo

http://www.ebay.co.uk/itm/Philips-Blue-Vision-Xenon-Effect-Bulbs-H7-Pair-Blue-Vision-W5W-Side-Lights-/250912806514?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6b919672#ht_611wt_932

?? :mysli:

Opublikowano

Fajny wózek :good: :good: i fajno że TIP :):)

a jak się jeździ na 18''?

Opublikowano
  • Autor

nadkola troszke sie musiały wyrobic.. :evil: komfort też troszke sie stracił ale jak już przyszły sprężyny ... mega twardo i niektóre progi są dla mnie nie przejezdne..[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 23:18_________________________________________________nikt nie rozwieje moich wątpliwości odnośnie żarówki vs HID'y..? :disgust::(

Opublikowano

tylko HIDY, na żarówki nie patrz

Opublikowano
  • Autor

ma niby dać taką sama barwę światła..?( poprzednia strona )

Opublikowano

ma niby dać taką sama barwę światła..?( poprzednia strona )

ale nie moc światła :gwizdanie:

Pozatym dużo jest podórbek na rynku tych żarówek, a z HIDami nawet hińczyk da rade, używam od prawie 4 lat :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no o tym nie pomyślałem.. a HID'y jaka moc..? 4300 czy 5000 ? i każdorazowo ściągać do przeglądu..? no i jak to sie ma do lamp ? w sensie czy nie stopi w niej niczego ?